Златната топка на раздялата

Златната топка на раздялатаВръчването на футболната Златна топка на португалеца Кристиано Роналдо неочаквано изкара на преден план личния живот на играча. Отсъствието от церемонията на приятелката му – руския супермодел Ирина Шейк, накара медиите по цял свят да гръмнат за евентуалната раздяла на двойката. Темата за това дали Кристиано ще стане най-обичаният руски зет измести на заден план дори висотата на даденото му отличие.

Фактът си е факт: 29-годишната Ирина Шейк (Ирина Шайхлисламова), която блестеше на последните две церемонии, не се яви в понеделник в Цюрих. Съдейки по социалните мрежи, тя е предпочела да не прекъсва отпуската си, която кара някъде по островите. Самият Роналдо пък не я спомена в благодарствените си думи. По рецептата „Шарапова“ журналистите оперативно провериха подписките на двамата в Туитър – така го направиха при слуховете за раздяла на Шарапова с българина Григор Димитров, и изясниха, че Шейк не следи обновяванията на микроблога на Роналдо. А в социалните мрежи няма много снимки на двойката.

Последното фото, публикувано в инстаграма на Роналдо, е отпреди три седмици. В същото време суперзвездата на „Реал“ не е реагирал по никакъв начин на рождения ден на рускинята на 7 януари. Тя пък го игнорира при поредния му професионален успех. Британският Daily Мail пише, че в края на декември Шейк се е скарала с майката на футболиста относно плановете за празниците.

Романът на Шейк с един от най-знаменитите футболисти в света започна преди около 4 години. Макар двамата да се занимават активно с кариерите си и да живеят в различни градове, периодически се появяваха слухове за тяхната сватба. За последните няколко години Шейк покрай успехите си в моделния бизнес успя два пъти да се снима в киното, в това число в блокбастера „Херакъл“, и да стане героиня в песен на рапъра Кание Уест.
Отношенията на Шейк и Роналдо обаче никога не са били много публични. Двойката не ги е крила, но пък е избягвала ежемесечните откровения в таблоидите с каква кухня Шейк гевези Роналдо и неговия син.

Представители на модела отказаха да коментират слухове за евентуалната раздяла.
Снимка: източник