Женските грешки в секса

Женските грешки в секса

Колкото и да имате усещането, че сте страхотна в леглото, има неща, които могат да объркат всичко. Някои допускат грешки, които са в състояние да отдалечат мъжа. Тогава следват проблеми, а това може да се отрази доста сериозно на връзката ви. Посочваме само пет от най-разпространените женски грешки в секса.

Никога не поемате инициативата

Не забравяйте, че мъжете харесват жени, които вземат секса под свой контрол. Ако искате да го направите щастлив, от време навреме проявявайте инициатива и вземайте нещата в свои ръце: целунете го страстно, когато той очаква най-малко това, свалете му фланелката, яхнете го. Но го правете внимателно и нежно, със страст, не с агресия. Все пак мъжете също обичат да властват в секса. Затова, проявявайки инициатива, не прекалявайте, оставете в тази сексуална игра и място за него.

Постоянно се стеснявате

Повечето жени не обичат да се появяват пред любимия си съблечени. Причината обикновено е в някакви комплекси: малък бюст, целулит, излишни килограми. Затова такива жени предпочитат секс на тъмно – за да не се види нищо излишно. Ако във вашия интимен живот нещата стоят така, не е добре. Трябва да знаете, че тази стеснителност рано или късно води до сексуално охлаждане у мъжа. Това е много разпространена женска грешка в секса.

Престанете да се стеснявате! Ключът към сексуалната хармония е не само в това на думи да се доверявате на партньора, но и да го демонстрирате в леглото. Започнете от малкото: периодично се разхождайте у дома без дрехи, гледайте се в огледалото, докосвайте голото си тяло. Когато в достатъчна степен забравите за стеснението, двамата с мъжа ще достигнете до по-голямо сексуално удоволствие.

Не казвате онова, което ви харесва

Една от основните грешки в секса е мълчанието. За мъжа е много важно да знае какво ви възбужда, къде са вашите тайни ерогенни зони, които може приятно да докосва, къде целувките му ви карат да настръхвате от страст. Ако вие не умеете да направлявате партньора си в леглото по „горещите следи“, той ще се чувства разочарован. А нещата са толкова прости. Невинаги е необходимо да използвате думи, за да покажете на мъжа какво и как ви харесва. Просто го направлявайте с ръцете и тялото си.

Не пробвате нищо ново

Не забравяйте, че всеки мъж оценява жената, която се стреми да избяга от рутината в сексуалните отношения. Няма нищо по-лошо от това да сте постоянно в леглото с някого, който прави винаги едно и също. Ентусиазмът и стремежът към новото е верният път към постигането на това жената да е идеалната любовница. Променяйте времето, мястото и позите в секса. И не забравяйте еротичните закачки: сексапилно долно бельо, интимна козметика – гел, масла, защо не и някоя сексуална играчка.

Не издавате звуци на страст

Не е необходимо да крещите от страст така, че да будите съседите или да се правите на порнозвезда. Няколко чувствени стонове обаче, възбуждащи думи и изражение на лицето, които издават еротична страст, само ще разпалят повече мъжа. Не се притеснявайте да изразявате удоволствието си! Покажете му, че той умее да ви доставя удоволствие. За мъжете, които са самовлюбени по натура, това е много важно. Няколко мръсни думички в един миг могат така да го разпалят, че да стори същински чудеса. А от това насладата за вас ще достигне наистина своя връх.