За какво мечтае топмоделът Жизел Бундхен

За какво мечтае топмоделът Жизел БундхенТопмоделът Жизел Бундхен би искала да живее някъде далеч от цивилизацията, например в скрит от погледите на папараците дом на някое дърво. „Това е моята мечта”, споделя звездната красавица в свое интервю за списание Vogue.

Тя признава, че е уморена от светската суматоха. „Аз работя като модел, но когато се върна вкъщи, ставам просто майка и съпруга. Спектакълът свършва”, добавя Жизел. Бундхен споделя, че смята да направи графика си по-малко натоварен тази година, за да може да прекарва колкото може повече време със семейството си.

„Най-ранните ми спомени са, когато отивах при баба си, доенето на кравите и събирането на кокошите яйца. Ако имах възможност да избирам, бих живяла точно така – бих ходила боса сред животните, бих спала в къщичка на някое дърво, като Тарзан и Джейн – за това мечтая. Аз съм щастлива, когато съм сред природата”, споделя Жизел Бундхен.

И още едно признание – ако тя самата е Джейн, то нейният Тарзан би бил любимият й съпруг Том Брейди. От първата среща и първия поглед тя разбрала, че Том е нейната съдба. „Веднага разбрах, че Том е този, моят единствен мъж. Видях това в очите му, видях, че е ценен човек, който вярва в същото, в което вярвам и аз”, отбелязва Жизел.
Извън звездния подиум Бундхен е много грижовна майка, тъй като самата тя е израснала в голямо семейство, обкръжена от много любов.

Но все пак супермоделът не разрешава всичко на децата си. „Като майка, за мен е най-важно да се спазва дадената дума. Когато казвам „не”, това означава „не”. Винаги им казвам, че могат до края на света да седят и да повтарят „Искам това, искам онова”, но те са съобразителни и ако отстъпя, ще усетят, че така могат да се измъкват”, обяснява Жизел.
Снимка