Японците измислиха и ”солова сватба”

Японците измислиха и ”солова сватба” Искате да изпитате тръпката на сватбената церемония, но нямате партньор до себе си? Или не искате да имате? Има решение. Японската туристическа компания Cera Travel предлага на клиентите си пакетна услуга ”Солова сватба”. Новината е на водещо място в Daily Mail. Находчивите бизнесмени са открили една нова ниша за доходи, чрез която разширяват клиентската си мрежа, а атрактивната услуга се радва на успех. Фирмата се намира в град Киото, който има славата на културна столица на Япония, но явно и бизнесът е в крачка с новите необходимости на пазара.
Жените са все по-самостоятелни и финансово независими. Много от тях са на върха на кариерата, времето за дълбоки и обвързващи отношения е ограничено. Но дори и най-заклетите кариеристки мечтаят за сватбена рокля, както и да се насладят на тръпката от сватбената церемония. Клиентките са основно преуспяващи или разведени жени.
Японската фирма е помислила за всичко: от избора на сватбената рокля и подходящия букет до оформянето на прическата, грима, фотосесията и даже хотела за медения месец. Удоволствието струва няколко хиляди долара