Вярвате ли в нумерологията? Вижте какво ви вещаят звездите през април!

Вярвате ли в нумерологията Вижте какво ви вещаят звездите през април!

Къде с дъжд, къде със слънце, пролетта настъпва здраво. И макар късият ръкав да е все още мечта за нас, полъхът на топлото време се усеща. С него, както знаем, кипва и кръвта. Какво ни носи настоящият месец април? На помощ идва нумерологията. Електронното издание elle.ru предлага интересен хороскоп, който всеки може да пресметне с помощта на персоналното си число. Математиката е проста. Напишете с цифри рождената си дата: примерно 20.03.1980 г. Сега заменете годината на раждане с настоящата 2018-а. Получава се 20.03.2018. Сега събирате цифрите дотогава, докато се получи едноцифрено число. При вас това ще е 2 + 0 + 0 + 3 + 2 + 0 + 1 + 8 = 16; 1 + 6 = 7. Персоналното ви число е 7.

Персонално число 1

За „единиците” април е месец за работа със самооценката. Вие се хвърляте от една крайност в друга: от лекомислие и оптимизъм до периоди на съмнение и дори депресия. Неслучайно през това време се препоръчва повече медитация. Прекарвайте повече време насаме със себе си – на разходки, а защо не и на пътешествие. През април ви е необходим тесен контакт с природата. Подобна дълбока саморефлексия неочаквано ще пробуди у вас чувство на благодарност за всичко, което ви е дарено в последно време, и ще усили подсъзнанието ви. Мечтайте ярко, интензивно – през този месец вие сте неограничени в желанията си във всички сфери. Записвайте своите мечти, идеи, откровения. Те ще ви помогнат да осъзнаете вярното направление в живота си.

Персонално число 2

Месецът е полезен за вас преди всичко във финансово отношение. Но за да постигнете големи резултати е важно да се погрижите за всички детайли. Ако си позволите небрежност, резултатите могат да са катастрофални. Уважението, признанието и финансовото възнаграждение ще стигнат до онези, които са внимателни, а проблемите и битките ще са за тези, които са неакуратни и невнимателни. Съхранете яснотата на ума си и целеустремеността си и ще бъдете богато възнаградени. А отношенията, които не са свързани с работата, през този месец не се явяват приоритетни и основополагащи. Обръщайте внимание на кариерата и финансите си, а така също и на хората, които играят важна роля в тези области на вашия живот. Ставайте рано, без излишни колебания излизайте на преден план в работната си среда.

Персонално число 3

Дошло е време да обърнете гръб на миналото и да се подготвите за нови приключения. През този месец е необходимо внимателно да следите за детайлите, особено за тези, свързани с финансите. Регулярно проверявайте банковия си баланс и пазете квитанциите си за различните разплащания и транзакции. На работното място – смело привличайте вниманието към себе си, саморекламата само ще ви бъде от полза. В същото време през април вие ще станете по-емоционални и уязвими, склонни да правите от мухата слон. Не превръщайте нещата в драма. Този, за който се грижите, ще се отправи на дълъг път. Социалните мероприятия правят този месец натоварен и напрегнат, от вас ще се изисква строга дисциплина.

Персонално число 4

Месец на различни начинания в няколко области на вашия живот. Вие сте пълни с енергия и устремени да внесете сериозни изменения. Проявете настойчивост и дори агресия в кариерата. 2018-а ви носи значителна финансова изгода, особено през април и ноември. Активно преследвайте своите интереси в кариерата, финансите и любовта. Настъпило е времето, когато сърдечните дела и чувства достигат апогея си. Младите любовници решават да се оженят, а отдавна женените си спомнят за миналото, изпълнено със страст. Това е най-романтичният месец за целия ви 9-годишен цикъл. Единствено предупреждение: следете за езика си и бъдете внимателни с това какво и как говорите. За невнимателни изказвания горчиво ще съжалявате.

Персонално число 5

Махалото забива в обратна посока – от нечувствителността и дори тревожността на март до състояние на осъзнатост и изострена интуиция. Вие чувствате всички тънкости на всяка ситуация и комуникация. Смело се облягайте на шестото си чувство, не игнорирайте предчувствията си. Вашата мъдрост и дипломация могат да удивят хората и да предотвратят появата на катастрофални ситуации. Отношенията ви както с подчинените ви, така и с ръководството значително се подобряват. Вие получавате дългоочаквана поддръжка. Ново запознанство пали романтичния ви интерес. Изведнъж обаче вие откривате, че човекът до вас е крехък и нестабилен, и ви се налага да влизате в ролята на учител и консултант в тези отношения. Отново интуицията няма да ви подведе.

Персонално число 6

Април е най-трудният ви период във финансово отношение. Това е време на тестване, което ви принуждава да се откажете от обичайния си начин на живот и приоритети. Не опитвайте твърде силно да контролирате паричните си въпроси. Когато престанете да правите това, на първи план за вас ще излезе духовното разбиране за живота и всичко ще се изплати напълно. Навиците ви за съзерцание и търсене на истината, с които сте били заети през изминалата година, повече няма да ви се струват непродуктивни. През април търсите заветния баланс между духовното и материалното. Бъдете щедри, но не харчете пари. Концентрирайте се върху това да направите всичко възможно, но не позволявайте финансовото възнаграждение да бъде единствената ви мотивация. И най-главното: не позволявайте на временни неудачи да разрушават вашите амбиции.

Персонално число 7

Вашата кариера се явява сега главен приоритет и изисква повишено внимание. Предупреждаваме: месецът може да се окаже труден и да ви донесе разочарования. Но настойчивостта е вашият ключ към успеха. Още едно усещане излиза на преден план при вас – умората. Вашето ниво на енергия е по-ниско от обичайното и това затруднява изпълнението на задълженията ви. Въпреки това април не е най-подходящото време за забавяне на ритъма. Това е време, което може да ви доведе до съдбоносни възможности и неочаквано разбиране за ново направление в живота. В последно време ви се струва, че тъпчете на едно място. Април ви носи някои практически идеи как могат да бъдат постигнати тези промени. Това е добро време за делови начинания, за инвестиции. И още – за работа у дома и в градината. В любовната сфера – отложете вземането на съдбоносни решения за по-благоприятен период.

Персонално число 8

Като цяло и през изминалата, и през тази година с вас настъпват сериозни промени, те продължават активно и през април. Месецът ще бъде за вас динамичен и скоростен, но едновременно с това – предприемчив и вълнуващ. Следователно от вас се изисква гъвкавост, бърза реакция и готовност да приемате промените. Колкото повече си позволявате да се подчинявате на обстоятелствата, толкова по-леко и успешно ще премине това време. Вие имате свръхестествен талант да се оказвате на нужното място в нужното време. Не се стеснявайте и смело рекламирайте своите успехи и способности. Не забравяйте и за самодисциплината, за да предотвратите разсеяността и изразходване на излишна енергия.

Персонално число 9

Любовните отношения излизат за вас на преден план, а романтиката е водещо начало. Носи ви енергията на месеца новатор и вие осъзнавате необходимостта да обърнете гръб на някои хора, макар че до окончателното скъсване с тях може да минат месеците до декември. Отделяйте по-голямо внимание на семейството и приятелите си, сега на вас се пада ролята на посредник, утешител и консултант. В работата ви натоварването се увеличава.