Връзка с непознат

Връзка с непознат

Обичам да се излежавам сутрин. Работя в един бар до късно през нощта и щом се събудя не бързам да се надигна от леглото.

Отворих очи. Имаше нещо различно в стаята. Зачудих се какво ли беше. Изведнъж си дадох сметка, че се намирам на непознато място. До мен в леглото спеше мъж, не бях го виждала никога в живота си. Откъде ли го бях забърсала и къде се намирах, нямах никаква представа. Какво ли бях правила предната вечер. Сетих се, че с колегите отидохме да се черпим след работа. Пихме много. И после нищо не помнех. Огледах още веднъж мъжа, който лежеше до мен. Красавец. Но не го познавах. Реших да изчакам да се събуди. Разглеждах стаята. От пръв поглед си личеше, че е ергенско жилище. Мебели почти липсваха. Леглото обаче беше хубаво, модерно и удобно. Докато си мислех всичките тези неща, мъжът се размърда. Отвори очи и ми се усмихна. Отвърнах на усмивката му и междувременно се чудех как да подхвана разговор. Той обаче ме изпревари. Прегърна ме и прошепна нежно в ухото ми: „Добро утро, принцесо!“ После ме целуна и започна да ме докосва толкова нежно, че усетих как се разтапям в ръцете му. Това, което непознатият мъж правеше с мен, толкова много ми харесваше, че аз също започнах да го докосвам и целувам страстно, забравила за всичко друго на света. А това, че не го познавах, ме възбуждаше още повече. Изживях най-силния оргазъм в живота си. Този мъж беше невероятен. Когато свършихме, непознатият ме целуна и отиде да се къпе. Аз лежах и се чудех какво да правя – да остана, или да се измъкна незабелязано. Реших да остана, след страхотния секс си заслужаваше поне да се запозная с него. Мъжът излезе от банята. Голото му тяло беше като изваяно. Приближи се и се наведе да ме целуне. Сигурно съм била гладна, предположи. Кимнах с глава, наистина бях гладна. Непознатият се облече и каза, че веднага ще се върне. После излезе.

Да можех да разбера поне как се казва. Сетих се. Станах от леглото, отворих вратата и погледнах дали има табелка с име. Нямаше. Пак се върнах в леглото. Изведнъж звънна телефонът. Търсеха Антон. Казах да се обадят по-късно. Вече знаех как се казва. Зачаках да се върне. Той не закъсня. Донесе кафе и закуски. Закусихме и после прекараме остатъка от деня в леглото. Събуждахме се само от време на време и правехме секс. Не бяхме обядвали и вечерта и двамата бяхме страшно гладни. Антон ме заведе на ресторант. Разговаряме и лека полека разбрах, че е брат на един от колегите ми. Разбрах и как сме се запознали. Чувствах се добре с него. После някак естествено се прибрахме заедно в апартамента му и изкарахме още една незабравима нощ. Антон предложи да се преместя да живея при него и така започна съвместният ни живот.

Отначало мислех, че всичките ми мечти са се сбъднали – имах връзка с прекрасен мъж, който ме обичаше, чакаше ме всяка нощ след работа, после ме любеше страстно и аз се чувствах така с него, както с никого до сега. Преместихме се да живеем на ново място и взехме ипотека на името на двама ни. Антон обаче започна да се променя. Вече не ме чакаше след работа, а излизаше сам и се прибираше по малките часове на нощта. Спря да ходи на работа. Започнах да издържам и двама ни. Плащах ипотеката. Надявах се на промяна, но характерът на Антон стана нетърпим. Започнаха скандалите. Опитвах се да говоря с него, но той не ми обръщаше внимание.

Един ден, докато пусках дрехите в пералнята, намерих в джоба на ризата му дрога. Изведнъж всичко ми стана ясно. Беше започнал да консумира дрога и оттам тази промяна в поведението му. Изчаках го да се върне. Казах му, че искам да му помогна да се справи с проблема. Антон ме изгледа с отвращение и каза, че няма проблем. Не искаше да признае, че дрогата го е променила. Нея нощ се бихме. Беше отвратително. Решението дойде само, нямах работа с този мъж. Оставих всичко и се махнах. Не беше обаче толкова просто. Трябваше да продължавам да плащам моята част от ипотеката, макар че вече не живеех в общото жилище. Антон започна да идва в бара и да вдига скандали.

Животът ми се превърна в ад. Уволниха ме, никой не иска неприятности. В продължение на една година сменях няколко бара и винаги ме уволняваха заради скандалите на Антон. И изведнъж спря да ме притеснява. От приятели разбрах, че живеел с друга, наркоманка като него.

Аз се опитвам да се възстановя. Не ми е лесно. Грешката ми да започна връзка с непознат мъж ми излезе солено. Ходя на терапия. И не поглеждам мъж. Поне засега нямам желание за нови авантюри.

Автор: Сребрина