Начало Жената Звезден блясък Виктория Бекъм шокира с готически грим

Виктория Бекъм шокира с готически грим

Виктория Бекъм шокира с готически гримБританската модна икона и дизайнер Виктория Бекъм влезе във фокуса на световните медии с шокиращ грим и мрачно изражение по време на откриването на изложбата „Дива красота” на дизайнера Александър МакКуин в Лондон.

Бившата Spice Girl ужаси репортерите с плътните тъмни сенки на клепачите си и свъсените си вежди. В тъмния си тоалет тя по-скоро прилича на богиня на войната или на кралица от отвъдното, коментират медиите. По-малко ироничните майстори на перото отбелязват, че с този безумен грим нейните стилисти зрително са състарили 40-годишната звезда поне с десет години.

Образът е допълнен с тъмна пусната коса и черна рокля а ла „черната вдовица”. Впрочем, не може да се отрече, че роклята на Виктория с пола от перфорирана тъкан, която е нейно собствено творение, стои добре на стройната й фигура. Но мрачният опушен грим върху очите й буквално съсипва цялата картина. Някои от репортерите я сравняват с главната героиня от „Семейство Адамс”, каквато и без това беше фамилията й преди да се омъжи за Дейвид Бекъм.
Снимка: БГНЕС