Виагра за коса и вампирски лифтинг за смели дами

Виагра за коса и вампирски лифтинг за смели дамиИсторията на странни и дори опасни грижи за външния вид остава назад във времето. Днес ние се смеем как са се ухажвали мъжете и жените в миналия век, но забравяме, че има съвременни методи за подобряване на външността далеч по-екстравагантни. След популярния масаж със змии вече нищо не може да ни учуди. И все пак…

Полезните кактуси
Змиите не са единственото предизвикателство пред почитателите на екзотичния масаж: в Мексико вече пробват масаж с кактуси. Масажистът работи с дебели ръкавици, а клиентът изпитва незабравими усещания: поливат го със сок от столетник, трият го с бодлите, за да може кръвта добре да прелее към повърхността на кожата, подобрява се обмяната на веществата, изчезва умората. И една екстра: преди процедурата предлагат да се удари една текила. За смелост.

Меки и копринени

Много дами години наред опитват да намерят идеалното средство за къдрици. Те просто не знаят, че фризьор от лондонския салон Hari\’s е изобретил „виагра за коса“ – маска от семенна течност на бик. Не всяка сурова физиологична течност обаче става за случая – породата на говедото трябва да е непременно шотландски абердин – ангус. Цената на 45-минутно лечение на косата с тази процедура е от 55 до 85 паунда, в зависимост от гъстотата и дължината на косите. Протеиновата субстанция се смесва с извлек от корен на иранското растение катер. Казват, че резултатът е необикновен.

Кървава разправа с бръчките

„Вампирски лифтинг“ – това е процедура за подмладяване на кожата на лицето, цената е 1000 – 1500 долара. Достъпна е в салоните за красота в САЩ. Серии от малки инжекции в лицето на пациента вкарват от неговата собствена кръв, което допринася за избавяне от бръчките и по-свеж цвят на лицето. Една от преданите почитателки на вампирския лифтинг е звездата Ким Кардашиян.

Мартеновски пещи

Килн – това е традиционна южнокорейска сауна, историята на която отвежда към XV век. През много малка вратичка гостът попада в нагрято до 200 градуса по Целзий помещение. Ако по невнимание сте облечени в синтетичен бански, той просто ще се стопи върху вас. Килнът много бързо и ефективно извежда от организма ви токсините, поради това престоят в „печката“ е много популярен.

Украсете пубиса
Не е изненада появата на средства, предназначени специално за украса на пубиса. Марката Betty Beauty предлага да се отделите от тълпата, като станете ярка под пояса. Гарантира се, че оцветяването подхожда идеално на нежната кожа от интимната област и не я раздразва. Желаещите могат да изберат от широка гама цветове – от класическо русо до розово.

Маска от гуано
Маска за лице от гуано на славей – чудесно изсветлява и освежава кожата. Предлагат я в салоните за красота в Ню Йорк и Лондон на цена само 200 долара. Много отдавна това бе запазена марка за гейшите в Япония и за монахините, които са се възхищавали от ефекта на свежест и чистота, а днес такива маски пробват звездите от шоу бизнеса – например Виктория Бекъм. Секретът на впечатляващия резултат е в ензима гуанин, който много добре избелва кожата. Екскрементите, естествено, са обеззаразени и нямат мирис.

Свинска диета
Сред т.нар. подмладяващи диети особено място заема „свинското копитце“. Това естествено не е бюти процедура, а система на хранене за подобряване на състоянието на кожата. Измислена е от нюйоркския ресторантьор Hakata Tonton и е много проста: предлага се яденето на колкото може повече свински копитца, тъй като в тях се съдържа много колаген – вещество, което отговаря за еластичността и младостта на кожата. Звучи логично и напълно съответства на понятието „красота отвътре“.