Великобритания гадае името на второто кралско дете

Великобритания гадае името на второто кралско детеВече е известно, че в средата или в края на април херцогиня Катрин и принц Уилям ще станат родители за втори път.
В пресата се появиха твърдения, че по-скоро бебето ще е момиче, което височайшата двойка смята да нарече Дайана в памет на майката на принца. Както и при първото раждане на кралското попълнение, полът засега е тайна.

В същото време поклонниците на хазартните игри се опитват да припечелят, ако познаят цвета на роклята, с която Кейт Мидълтън ще се появи за първи път след раждането. Тотализаторът стартира на сайта Ladbrokes. Повечето от залагащите смятат, че тоалетът на младата майка ще е решен в синьо.

Както информира уеб ресурсът, повечето правещи ставки предполагат, че детето ще е момиче. Интернет ползвателите залагат на това, че дъщерята на Кейт и Уилям ще бъде наречена Елизабет в чест на кралица Елизабет II, баба на принца. Популярни са също предположенията, че момиченцето ще получи името Шарлот, Александра или Виктория.

Играчите, които смятат, че семейството на престолонаследника ще е момче, залагат най-често на имената Алберт и Джеймс. Сред най-необичайните са ставки на имена като Макбет, Ринго и Шардоне.

Знатните съпрузи мечтаят да бъдат добри родители за своите наследници и да им подарят колкото може повече приятни семейни спомени. При раждането на първородния си син Джордж Александър Луи, принц Кембриджски, Кейт и Уилям се отказаха да наемат гледачки и сега смятат да постъпят по същия начин.

Те смятат да вземат отпуск, за да се грижат за бебето. След излизането от болницата двойката с бебето няма да се върне в резиденцията, а ще замине при родителите на Катрин. Именно така постъпи херцогинята след появата на сина й Джордж. Съпругата на британския принц ще разчита на помощ и подкрепа от майка си Каръл Мидълтън.