Варненският хотел „mOdus” е №1 в листата на TripAdvisor Traveler

Варненският хотел „mOdus” е №1 в листата на TripAdvisor Traveler
Варненският хотел „mOdus” е №1 в листата на TripAdvisor Traveler

Хотел „Модус” във Варна за втори път е №1 в листата на 25-те най-добри хотела в България, посочена от престижния сайт за пътувания TripAdvisor. Наградата се основава на личните мнения и преживявания на гостите на хотела, които не пестят похвалите си – а както е известно, пътуващите хора често имат много претенции, виждали са различни страни, хотели и удобства и могат да оценят доброто обслужване, обстановка, комфорт и посрещане.

mOdus е дом далеч от дома за своите гости – за тази кауза работят всички в хотела. mOdus е хотел с модерен дизайн и изчистена визия. Намира се на крачка от входа на Морската градина, има 29 стаи и 8 апартамента. Разполага с всички удобства за пътуващите, включително и за делови пътувания и конференции.

„Перфектна локация, специален сервиз!”, „Най-впечатляващият български хотел”, „чудесно място за престой”, „закуската беше сякаш баба ни я е направила” – това са само малка част от 187 отзива на гости в хотел mOdus, повечето от които се връщат отново при следващото си пребиваване във Варна.

Зад този успех безспорно стои професионализмът на екипа, който прави хотел mOdus наистина специален.
Наградата на TripAdvisor Traveler не е единствена. От 2007 г. насам, когато беше отличен като Сграда на годината в категория „Градски хотели”, mOdus печели награда за най-добър бизнес хотел във Варна от Trivago, има награда за 2014 г. от Hotel Info и препоръчан със 100% харесвания от HolidayCheck.com.

Източник