В кой ден от седмицата сънищата ни предсказват

В кой ден от седмицата сънищата ни предсказват

Защо някои от сънищата ни се сбъдват, а други – дори много хубави, само създават някакво очакване, а нищо от сънуваното не се случва? Според учените в процеса на игра на нашето подсъзнание не на последно място е денят от седмицата, в който сънуваме. Подробностите изяснява електронното издание elle.ru.

В неделя срещу понеделник

Най-често сънищата, които ни се явяват в първата нощ след уикенда, показват повърхностно картината на нашето психологическо състояние. Колкото повече конфликти присъстват в живота ви – не само с другите хора, но и с вас самите, толкова по-сложни ще бъдат съновиденията.

Заедно с това такива сънища по правило не носят в живота на човека нищо съдбоносно: можете спокойно да се готвите за предстоящите задачи през седмицата, без да обръщате на съня си никакво внимание. Този сън в неделя срещу понеделник е достатъчно безсмислен. Дори и да се сбъдне, ще става дума за някакви незначителни домашни грижи.

В понеделник срещу вторник

В утрото на вторник обикновено виждаме ярки, остросюжетни сънища, които изразяват нашия творчески потенциал. Ако сънят е негативен, то през тази седмица не е препоръчително да подхващате нови делови проекти и да подписвате важни договори. И обратно, ако видението е приятно и позитивно, трябва да действате решително и незабавно.

Обърнете особено внимание на сънищата, в които вие печелите – за вторник, който се намира под покровителството на Марс, такива сънища са не просто символични, може да се смятат за пророчески. Ако се сбъдват, това се случва в близките 10 дни. А ако не се случи в указания период, вероятно няма да стане никога.

Във вторник срещу сряда

Още една нощ с вълнуващи сюжетни линии. За разлика от предходния ден такива сънища по-често носят противоречив характер и включват в себе си противоположен смисъл.

Малко вероятно е сън, видян в такава нощ, да се сбъдне някога пълноценно – в реалността могат да се случат само някои негови аспекти. Ключово значение: ярките оптимистични сънища в тази нощ предвещават настъпване на нов етап в живота, който ще бъде изпълнен с разнообразни събития.

В сряда срещу четвъртък

Постарайте се да не забравите този сън – той съдържа намеци относно вашата кариера. Утрото е по-мъдро от вечерта? Става въпрос за утрото в четвъртък. Често в ранните часове на четвъртъка, няколко минути преди събуждане, може ясно да видите пътя за решението на някакъв важен проблем, спор или конфликт. Такива сънища могат дори да ви подскажат как да излезете от финансовиата безизходица за сравнително кратко време.

В четвъртък срещу петък

Известно е, че в нощта срещу петък хората виждат пророчески сънища, особено ако те касаят любовните дела. Прието е да се смята, че именно в това време интуицията на човек максимално се усилва и всички сънища, които успеем да запомним, се смятат за пророчески.

Положителни емоции и чувства показват, че ви чака период на победи и достижения. Онези съновидения, които са свързани със страхове и загуби, предупреждават за възможни неприятности. Сънищата в четвъртък срещу петък се нуждаят от особено внимание, тъй като отразяват реалните преживявания на човека.

В петък срещу събота

Можем да наречем съботните сънища „бонбони”. Големи промени в живота те не гарантират, но могат да внесат в битието ви вкус като след изяждането на нещо сладко. Задължително разпитайте близък човек какво му се е присънило в тази нощ – във виденията на близки и роднини може да се съдържат ценни подсказки. Дори мрачни и плашещи сънища в края на краищата обещават добър късмет – пък и постигнат след немалко работа.

В събота срещу неделя

Такива сънища биха могли да се случат в реалността дори същия ден. При това с приятна уговорка: положителните – в същата форма, в която са видени, отрицателнните – моментално се забравят и не се отразяват по никакъв начин на живота ви.