Търся си мъж

Търся си мъжДокато сте в развод, може да ви се струва, че животът ви е свършил и няма никакъв смисъл. Не искате да се прибирате от работа, ужасно е да спите сама, сама да си готвите или да си търсите забавления. Това състояние отминава и нещата постепенно се връщат в нормалното житейско русло. Когато миналото е окончателно погребано, започвате да мислите за нова сериозна връзка. Като начало обаче е добре да си зададете въпроса – а трябва ли ви наистина нов мъж или просто търсите освежаващи мимолетни преживявания? Ако все пак решите, че ви трябва, разделете мъжкото си обкръжение на две части. В първата влизат потенциалните бъдещи съпрузи, а във втората тези, които не ви подхождат.

Потенциален мъж е само свободният мъж. Той не само трябва да впечатлява с интересите си, социалния статус и външния вид, но трябва да ви подхожда по възраст. Общувайки с него, се опитайте внимателно да изясните подробности от неговия живот, които са важни за вас. Как той се отнася към семейството и децата, какви са финансовите му възможности, склонен ли е към трайна връзка? Някои жени се интересуват и от вредните навици на мъжа. Не започвайте връзка с човек, който наскоро е преживял развод – мъжете, за разлика от нежната част от човечеството, обикновено искат да си починат от семейния живот, поне за известно време.

Внимание: в никакъв случай не споменавайте пред мъжа, че си търсите съпруг. Никой не трябва да знае това, даже най-близките ви приятели. В мига, в който се усети под натиск, мъжът ще изгуби интерес към вас.
Ако в близкото ви обкръжение няма подходящ кандидат, разширете го. Потърсете си нови занимания, тръгнете на фитнес или друг спорт, пътувайте. Избирайте места, където можете да завържете нови познанства.

Сега е възможно да се запознаете с нови хора и в социалните мрежи, но понякога това създава други затруднения. В интернет мнозина търсят само неангажиращи срещи и секс, и често спестяват подробности, които можете да изясните само в среща на живо.
Не започвайте връзка едновременно с няколко мъже, защото истината винаги излиза наяве. Прекарвайте повече време с избраника си, за да усетите дали сте един за друг. И в никакъв случай не пришпорвайте събитията, не бързайте да говорите за семейство и деца. Нека всичко се случва естествено и плавно. Така давате на мъжа свободата сам да поиска да свърже живота си с вас.