Топ прогноза: Какво ни чака през февруари

Топ прогноза: Какво ни чака през февруари

В началото на февруари своята прогноза за събитията през месеца и какво ни очаква в различен план прави топ астрологът от Русия Александър Литвин.
За мнозина, казва той, февруари ще бъде тежък изпит, но оценката за него ще бъде поставена с цялата възможна справедливост.

Природата е мъдра, тя се старае да съхрани баланса между доброто и злото, а замисълът й е очевиден: нашите желания трябва да съвпадат с възможностите ни и да не са в ущърб на другите. Главната характеристика на февруари е справедливостта. Измама в този изпит е невъзможна. Февруари позволява да осъзнаем грешките си, доколкото нивото на интуицията ни в тези 28 дни е достатъчно високо.

Любов

Партньорството през февруари изисква съвпадение между думи и дела, при това думите трябва да са премерени и да са правдиви. В същото време мълчанието в последния зимен месец, както и прекаленото говорене, може да разрушат отношенията.

Опасна е и проявата на артистизъм – не играйте роли, през февруари трябва да живеете истинския си, а не измислен живот. Винаги ще бъде добре да сте внимателни в думите, но има фрази, които тия дни могат да работят като вълшебно заклинание. Главното, пак казваме, е справедливост. Тя ще ви донесе успех.

Семейство

Пътешестващите в пълен състав семейства през февруари не са подложени на опасност. Тези, които предприемат пътуване сами, макар че са имали възможност за съвместно пътуване, ги чакат трудности.

Всеки има своята истина, но особеното на февруари се заключава не в способността за защита на своята правда, а в умението да признаеш грешката си. За онези, които много обичат да говорят, съветът е: прекратете упражненията си в красноречие. Февруари е месецът не на говоренето, а на слушането.

Деца

През февруари децата изискват особено внимание: тяхното отношение към несправедливостта и неспособността им да правят компромиси може да доведат до тежки грешки. Слушайте децата си и им помагайте, поддържайте ги във всичко и помнете, че тези деца са нужни на вас, не на някой друг.

Говорете с тях като с равни и не си мислете, че техните огорчения са несъществени. За тях те значат много. Особено внимание този месец обръщайте на децата, родени през май, юли и ноември.

Здраве и хранене

Здравето в последния зимен месец е свързано със стреса: изразът „Всички болести идват от нервите“ е точно за февруари. Най-важното са положителните емоции, които са в състояние да прогонят всяка болест. Добре е да сте винаги хубаво облечени, с топли дрехи, а температурата в дома ви да е 22 градуса при 55% влажност на въздуха.

Във февруарското меню задължително включвайте риба – идеалният вариант е два пъти седмично. Изключете обаче меда. Ако ви мъчи безсъние, помагат ви кашите от ечемик и просо, които трябва да се ядат не на закуска, а на вечеря.

Работа

Настъпва крайно конфликтен период, в основата на който ще бъде нежеланието ви да се подчинявате на дилетанти – хора, оказали се с власт, но неотговарящи на това със способностите си. Честни хора ще напуснат работните си места – хора, които действително работят, а не създават илюзията за това. Ръководителите трябва да внимават, защото е реална опасността да се разделят с ценни кадри.

Отдих и пътешествия

Най-благоприятна посока за пътуване през февруари е Северът. По-добре е да не се посещават югоизточните територии. Ако мислите да пътувате в Европа, бъдете внимателни на Балканите. Важно е да помните: февруарските пътешествия трябва да са групови, а не индивидуални. А групата е вашето семейство.

Пари

Рискът от крупни финансови загуби през февруари е доста висок. Именно през февруари дамите могат да очакват от половинките си скъпи подаръци за Св. Валентин. Не трябва обаче да се злоупотребява с благосклонността на мъжа. Това може да разклати финансите му.

Начинания

Февруари е времето на съдии и нотариуси. Ако стартирате в тази професия през настоящия месец, бъдете уверени: чакат ви дълги години успешна дейност. Много работа през февруари ще имат изследователите на морета и океани и подводните археолози: те имат шанс сега да направят откритие, чакано стотици години. Февруари е добър за придобиване на антикварни стоки и предмети на изкуството от 18 – 19 век, а така също и на автомобили.