Tiffany & Co. пускат брачни халки за гейове

Tiffany & Co.  пускат брачни халки за гейовеБрендът Tiffany & Co., който се смята за класика в ювелирния жанр, публикува рекламни снимки на новата си колекция брачни халки за гейове със слогана Will You?. Фотосесията веднага стана най-обсъжданата в социалните мрежи, тъй като в главната роля във фотосите са реална двойка хомосексуалисти от Ню Йорк.
Автор на провокативната снимка е фотографът Питър Линдберг, а произведението му раздели обществеността на два лагера. Едните смятат брачните халки за символ на традиционния възглед за семейството и романтичните отношения, другите наричат коректното отношение на бренда към еднополовите бракове пример за необходимата в наши дни толерантност.
Tiffany & Co. е един от най-популярните в света марки за производство на сватбени украшения. Фирмената опаковка на бренда до неотдавна се смяташе за една от най-консервативните. По повод на новата колекция прессулжбата на Tiffany & Co. коментира лаконично: „Такава е реалността: в наше време любовта добива нови форми и видове“.
Снимка: източник