Swarovski пусна нова хитра джаджа

Swarovski пусна нова хитра джаджаАвстрийският бренд Swarovski реши да се изпробва в нова категория джаджи. В сътрудничество с Misfit Wearables компанията създаде устройство, проследяващо активността на човека, наречено Activity Tracking Crystal. Джаджата, представляваща огромен кристал, умее да отчита количеството пропътувани крачки, измерва съня, измерва още преминатата дистанция през деня и изгорените калории.

В допълнение към Activity Tracking Crystal брендът пусна колекция съвместими с него гривни, ремъци и висулки, а така също и приложения за смартфон. „Всички устройства, представени на пазара, са концентрирани върху функционалността на човека и не са сексуални – казва вицепрезидентът на Swarovski по маркетинга в азиатско-тихоокеанския регион Джоан Ин. – Нашите клиенти трябва да блестят…“

Цената варира от 69 долара за гривна с кристали Swarovski без устройството до 249 долара за набор, включващ Activity Tracking Crystal, верижка за окачване, която може да се носи и без джаджата, и силиконова спортна гривна. Колекцията Shine влиза в продажба в магазините на Swarovski в САЩ и Китай, а така също и на сайта misfit.com и swarovski.com през пролетта.

Снимка: източник