Солен кекс с колбаси и кашкавал

Солен кекс с колбаси и кашкавалНеобходими продукти
5 яйца
2 с. л. масло
5 с. л. брашно
1 бакпулвер
150 г салам
150 г кашкавал
кренвирши
червена чушка
маслини
1 зелен лук (или магданоз)
сол
черен пипер
риган

Начин на приготвяне
Разбиваме в купа белтъците на сняг.
Добавяме жълтъците, брашното – пресято с бакпулвера, и разбъркваме внимателно от дъното нагоре с лъжица.
Нарязваме салама, кашкавала и чушката на кубчета, кренвиршите, маслините и зеления лук – на пръстени.
Всичко това добавяме към яйчената смес и подправяме със сол, черен пипер и риган.
Разбъркваме внимателно и изсипваме в продълговата формата за кекс, покрита с хартия за печене.
Печем в предварително загрята до 180 градуса фурна 25 – 30 минути.