Сексуален хороскоп за юли

Сексуален хороскоп за юли

Казват, че лятото е сезонът на любовта. И какво по-естествено от това – време за отпуск, почивка, флирт, дъх на море и бурни нощи… Ето какво вещаят звездите за всяка една от зодиите през юли, според elle.ru.

Овен

Спокойствие, само спокойствие? Сексуалният хороскоп за юли започва за Овните вероятно под такъв девиз. Ако сте в двойка, няма за какво да се жалвате в отношенията: сексуалният ви живот е подреден от – до. Използвайте тези летни дни да бъдете повече време заедно и се отдайте на удоволствието.

Ако пък си търсите партньор – не пропускайте всяка възможност за купон с приятели и познати. Към края на месеца звездите виждат раздвижване: решителният Марс повдига градуса на емоциите и резултатът ще зарадва най-вече вашия партньор.

Вашият идеален любовник: Водолей – неговият вкус към новото ще ви допадне особено много.

Телец

Юлските звезди обещават сериозни събития във вашия личен живот: нова среща или нов сексуален опит няма да ви позволят да скучаете. Възползвайте се от този подем на сексуалната енергия веднага, защото в края на месеца вашето либидо малко ще си вземе почивка.

Ако сте в двойка, вашите отношения са по-скоро романтични, отколкото страстни – защо обаче не обедините нещата две в едно?

Вашият идеален любовник: Лъв – способен е да прояви такъв темперамент, че буквално да ви завърти главата.

Близнаци

Юлските звезди няма да ви подминат без внимание: жизнената ви енергия е в подем, либидото расте, вашият смях звучи особено заразително и това настроение неуловимо се предава на околните. Ако вече сте в двойка, юли може да е същинският ви меден месец.

А ако още търсите партньор, може да се изненадате от цяла поредица романи само за по една вечер.

Вашият идеален любовник: Стрелец – известният любител на екзотични приключения, към които в края на месеца много ще ви тегли.

Рак

Сексуалният ви хороскоп за юли би бил напълно позитивен, ако не бяха многочислените грижи, с които е пълна главата ви. Работа, проблеми на приятелите, домашни задължения – в момента просто не сте много настроен за релакс. Жалко, защото добрият секс е гръмоотвод, който прекрасно снима последствията от стреса. Помислете за такава терапия.

Вашият идеален любовник: Лъв – присъствие, което ще създаде между вас „линия за високо напрежение”.

Лъв

Вие сте се появили на този свят под летни звезди и сега инициативата е на ваша страна. Много от нас в седмицата, която предшества деня на раждането, усещат смътно безпокойство – у Лъвовете всеки прилив на енергия много бързо преминава на сексуалното поле. Не се бойте да проявите „дивата” страна на своя характер в леглото – вашият партньор просто обожава това.

Вашият идеален любовник: Везни – роденият под този знак мъж през този весец ще ви последва навсякъде, където ви поведат вашите сексуални фантазии.

Дева

През юли звездите ви намекват: отпуснете се! Венера, Меркурий и Юпитер са подготвили за вас цяла поредица любовни изненади – някои от тях нелепи, наистина, но другите – много приятни. В близките няколко седмици просто дайте заслужен отпуск на вашия мозък, отдайте се на развлечения и получавайте удоволствия.

Вашият идеален любовник: Рак – неговата нежна природа и мек характер ще ви дадат оново чувство за безопасност, без което няма да можете да достигнете наслажденията.

Везни

Ако още си търсите партньор, юли ви е подготвил немалко вълнуващи срещи. А ако вече сте в двойка, можете да разчитате на нов подем и яростен изблик на вашата чувственост. Лятната атмосфера на влюбеност създава Нептун – небесният идеалист и романтик. Под неговото надеждно прикритие може да си позволите малко да полетите в облаците и да разпуснете, без да си задавате прекалено сериозни въпроси.

Вашият идеален любовник: Лъв или Овен – представителите на всеки от тези знаци сега са способни да ви подарят уникално съчетание от страст и нежност, от които така много се нуждаете.

Скорпион

Вие като че ли нарочно сте си създали условие: нито веднъж да не ви се наложи да спите в самота. Либидото, вашата сексуална енергия, под влияние на юлските звезди се проявява така активно, че дори в средата на деня усещате по кожата си следи от чувствени ласки. Ако ви предложат билет за далечно пътешествие – не се колебайте. Трябва обаче да дочакате края на месеца, преди да забиете към летището.

Вашият идеален любовник: Близнаци или Лъв – взаимното привличане с представителите на тези знаци сега работи и на физическо, и на духовно ниво.

Стрелец

Юлските звезди говорят: Ако вече сте в двойка, имате шанс отново да преживеете първата си среща и първата си съвместна нощ. А ако още търсите партньор, пригответе се за същински маратон от романи за по една вечер: едва ли ще ви се прииска да преустановите този кръговрат от удоволствия.

Вашият идеален любовник: Близнаци – сега представителите на този знак може би са единствените мъже, които ще искате да видите до себе си в продължение на цялото лято.

Козирог

Струва ви се, че ароматът на любовта витае в летния въздух буквално навсякъде – вие обаче не бързате да пренесете тези усещания на телесно ниво. Възможно е във вашите текущи отношения сексът да е прекалено рутинно преживяване.

Но в това е и парадоксът: знакът на Козирога управлява стихията на Земята. Пробвайте стила slow sex: еротичен масаж и нежни, чувствени ласки, които снимат напрежението.

Вашият идеален любовник: Рак – в този месец вие с удивителна точност може да се окажете на една дължина на вълната.

Водолей

Вие обожавате новостите и в този план сексуалният ви хороскоп за юли ви е приготвил всичко необходимо. Ако още си търсите партньор, в поредицата от безкрайни летни купони и срещи в шумни компании дори няма да си представите какво е самотата.

А ако вече сте в двойка, можете да демонстрирате на своя мъж настоящия си интимен интерес от мастър клас. От отсъствие на възпламенителни идеи никога не сте се жалвали – а той няма да бъде разочарован.

Вашият идеален любовник: Везни или Близнаци – между вас и представителите на тези знаци сега е възможен контакт на ниво инстинкти и най-тайните, неизказани желания.

Риби

В тази лятна интрига Венера и Марс така загряват вашето легло, че неволно ще ви се прииска да намерите по-прохладно местенце. Възможно е работата да опира и до някои незавършени сюжети от миналото, които ви пречат изцяло да се отдадете на новите отношения.

А може би още не се решавате да признаете пред себе си какво всъщност искате от бъдещето. Прави сте, че не трябва да се преструвате в леглото – близките седмици ще разкрият пред вас неподозирани възможности.

Вашият идеален любовник: Дева или Рак – представителите на тези знаци съвсем не приличат един на друг, но всеки е способен по своему да ви поддържа и да ви залее с нежността, от която се нуждаете.