Секс пози за пълни дами

Секс пози за пълни дамиИ това се случва. Понякога килограмите ни съвсем не зависят от нашето желание или начин на хранене и на живот. Има хормонални проблеми, наследственост и т.н. Понякога жените се чувстват неловко в леглото – тогава, когато са по-пълни от приетото за нормално. Физическата форма и килограмите влияят зле. Това обаче съвсем не означава, че дамите с наднормено легло нямат право да се радват на нормален и хубав сексуален живот. Затова препоръчваме няколко пози специално за дами с излишно тегло. Пробвайте ги. И вие, и партньорът ви ще останете доволни.

Поза куче
Идеална секс поза за пълни дами, които се притесняват от своя корем. В момента на полов акт в този популярен вариант коремът въобще не се забелязва от партньора. Вашият любовник ще бъде съсредоточен само върху това да ви достави удоволствие в една от най-желаните и възбуждащи мъжки пози.

Поза лъжица
Още една хубава поза за интимни отношения без комплекси. Вие лежите настрана, като в това време мъжът се „прокрадва“ и влиза във вас отзад. Излишните килограми не създават никакви проблеми. Това е извънредно приятен и чувствен тип проникване, който носи ярки емоционални впечатления и дава на мъжа възможност да съчетава акта с ласки в ерогенните зони на партньорката. Удоволствието за двамата е гарантирано.

Поза сюрприз
Още едно чудесно кама сутра изобретение. Секс позата за пълни дами с това интригуващо название не е нищо по-различно от мъжа отзад. Както и в предходния пример коремът престава да бъде център на внимание. Партньорката с широко разтворени крака ляга по корем на масата. Мъжът подхожда към нея отзад, хващайки я за бедрата. Като опора жената може да използва стената. Идеално положение за достигане на мощно сексуално наслаждение за двамата партньори.

Поза нова ездачка
Мислите си, че секс позата за пълни дами във вид класическа ездачка не е възможна? Предлагаме ви ефективна алтернатива: яхнете партньора с гръб към него. Мислите, че показвате безразличие? Нищо подобно. Точно обратното. Отсъствието на постоянен контакт очи в очи само подгрява обстановката. Така, както и в другите предложени варианти, вие направо забравяте за килограмите, чувствате се уверено и получавате максимална наслада от акта.