Как да разнообразим интимния си живот

Как да разнообразим интимния си животСекс играчки? Няма срамно! Да, наистина до неотдавна бе така. За тия неща или не се говореше нищо, или се шептеше под сурдинка. Когато ги видим в някой западен филм. Днес темата за секса не само не е табу, а е и предпочитана, тъй като обществото се отърси от догмите. Не е табу и темата за секс играчките. И как да е табу, при положение, че в големите градове секс магазините са изтипосани на централни места? Предлагаме ви няколко секс играчки за дами, от които няма защо да се срамуваме. Много използвани са и никой не може да ни обвини, че го правим. Въпрос и право на личен избор.

Фалоимитатор
Предмет с фалическа форма, движението му зависи от фантазията и ръката – вашата или на партньора. Тази секс джаджа не може да вибрира или да пулсира, защото няма моторче и блок за захранване, но пък е много приятна като усещане и крие сериозен потенциал. Производител в повечето случаи е Германия и това гарантира 100% медицински силикон и безопасни пластмаси. Фалоимитаторът не е скъп, в онлайн магазините може да се намери за 40 – 45 евро, при това произведен от знаменития дизайнер Карим Рашид. Преди няколко години той създаде забавната розова играчка на райета Mr. Pink – специално за немския бренд. Стилната, гъвкава и универсална вещ без съмнение е отличен подарък – въпреки че Св. Валентин вече мина.

Мини вибратор
Названието подсказва на какво е способен този прибор. Неговото основно предназначение е да вибрира, раздразвайки ерогенните зони и по този начин доставяйки удоволствие. Той стимулира най-вече клитора. Покрай играчките за „напреднали“ потребители производителите на еротични джаджи пускат богат набор от играчки за новаци – т.е. за ония, които никога не са си мислили, че могат да употребяват такива неща. Подобни изделия се отличават с малки размери, акуратни форми и функционална простота. Най-верният избор за запознаване със света на секс играчките са мини вибраторите (верен спътник в самотните командировки), особено най-малките, работещи с батерийки за фенерче. По-смелите могат да се пробват с играчка с по-голям набор от функции, например Amorino: 17,6 см, 159 г, 6 ритъма на вибрации плюс еластична лента, измислена за бонус емоции.

Вибратор
В зависимост от формата и режима на работа са способни да въздействат на всички ерогенни зони: масажират леко и възбуждащо, стимулират клитора или ануса, вибрират вътре във влагалището, въздействайки на G точката. Някои фирми производителки предлагат на пазара интуитивно управление на вибрациите: умната джаджа реагира на силата, приложена от вашата ръка, превключвайки скоростта и динамиката на въздействие. Симпатичен вариант е Paul & Paulina, вибратор с две глави. Каквото и да се говори, е удобна вещ: докато Paul (забавен щрих – всяка глава има две очички, което прави играчката още по-желана) стимулира G точката, Paulina масажира клитора.

Пулсатор
Това устройство е способно с няколко скорости да имитира фрикциите, движейки се в режим „напред – назад“. Тази играчка може да бъде пълноценен заместител на половия акт в отсъствието на постоянния партньор, макар че тя естествено не може да замени прегръдките и любовните ласки. Идеалният пример е Stronic Drei. Стилният и мощен прибор има 10 различни режима на пулсации с различна честота. Релефната повърхност интензивно стимулира влагалището и клитора, докато главата масажира G точката.

Вагинални топчета
Топчиците за интимните мускули в последно време са много популярни в цял свят. Вдъхновение за серийното производство на кръглите тренажори дават упражненията за интимните мускули, измислени от американския гинеколог Арнолд Кегел. Съществуват медицински показания, че такива топчици са необходими за стимулация на влагалищните мускули, които не по-малко от другите се нуждаят от тренировки (в това число за по-силни усещания при секса), и са особено полезни за родилките, а така също и за жените над 40 г. Да се тренират интимните мускули е възможно между заниманията с всекидневните дела. Кадифената хипоалергенна силиконова топчица има смесен център на тежестта и способства за непроизволно съкращаване на мускулите на тазовото дъно. За въвеждане вътре търговците съветват да се използва специален лубрикант и да се оставя отвън силиконовата линия, за да може топчето да бъде изтеглено лесно.