С кой зодиакален знак правим най-вълшебния секс

С кой зодиакален знак правим най-вълшебния секс

Губим няколко седмици в опитите да покорим един мъж. И накрая, когато това се случва, се оказва, че в леглото той е истинска катастрофа. Може ли такъв остроумен и красив мъжата да е толкова безполезен, се питаме ние. Не бързайте с обвиненията. Грешката може би е и у вас, че не сте премислили нещата от всички страни. Например сексуално зодиакалната си съвместимост. Вижте за какво иде реч.

Овен

В секса никой не разбира по-добре горещия Овен от представителя на собствения му знак. Овен плюс Овен – невероятно жарко съчетание, което носи риска да не излезете от леглото поне едно цяло денонощие напролет, зарязвайки всички останали дела.

Сред идеалните любовници на жената Овен трябва да запишем Лъва и Скорпиона. Еротизмът на Овена има и друга страна: той обича да е доминиращ, затова му е нужен партньор, който да е максимално послушен. С кого химията няма да се получи? С Козирога и Рака.

Телец

Активните и много романтични жени Телци са длъжни да се чувстват в секса максимално комфортно и освободено – те не търпят неудобството или липсата на внимание към собствената персона. В списъка на зодиите, които се поддават на техните деликатни сексуални апетити, са Девата, Скорпионът, Ракът и Козирогът. Няма да постигнете сексуално удоволствие с Водолей и Близнаци.

Близнаци

Да се удовлетворят сексуалните апетити на жената Близнак, далеч не е лека задача за много зодии. Ненаситните потребности на тези фантазьорки и любителки на еротични игри са по душата на Овена, Скорпиона, Лъва и Водолея.

Със Стрелците жената Близнак си прилича по чувството за хумор, което помага за сближаването на двата знака и бързо да се премине към нов еротичен етап в отношенията. Да получат наслаждение в обятията на Дева и Риби, е невъзможно за Близнаците. Това е провал и загуба на време.

Рак

Грижата, вниманието и любовта за жената Рак винаги са главна потребност. Без силен емоционален отклик в сърцето на партньора никакъв секс не се получава. Жената Рак не е от тези любовници, които обичат да се впускат в бърз секс с непознати. Подобен нежен подход към интимната близост може да бъде намерен у мъжа Телец, Козирог и Риби. Родствена душа в Овена и Везните жената Рак няма да намери.

Лъв

На мястото на този текст може спокойно да сложим картинка с изпепеляващ огън – толкова страстен е темпераментът на Лъвиците. Внимавайте да не се изгорите! Да поиграят с такъв огън, при това доста продължително време (Лъвиците не обичат бързането в леглото), са готови мъжете Овен, Скорпион, Водолей и Стрелец. А обстоятелствените и нежни Козирози и Телци от подобен еротичен пожар едва ли ще получат удоволствие.

Дева

Като истински перфекционистки жените Деви остават верни на безупречните си идеали и в леглото. Те по-скоро ще дадат обет за въздържание, отколкото да се впуснат в еротична авантюра с тайнствен непознат, дори той да е невероятно горещ.

Сексът е много тясно свързан за тях с любовта и усещането за безопасност, което са готови да гарантират мъжете Козирог, Телец и особено Риби. По-лекомислените в своите връзки Близнаци, Овни и Стрелци също уважават подобен подход, но невинаги са готови да го споделят.

Везни

Тези любителки на най-нежните ласки често са много загрижени за това как да удовлетворят партньора. И в това си желание да му угодят във всичко често забравят за собствения си оргазъм. Да почувстват тази сантименталност и да разберат природата на жените Везни, колкото и да е странно, са представителите на огнените доминанти Овен, Лъв и Скорпион. Много по-малко чувствителни се оказват Телците и Девите, затова по-скоро или не ги допускайте до леглото си, или директно им казвайте какво точно искате от тях.

Скорпион

Жените Скорпиони са отдадени на секса 100 процента. У тях няма никакви интимни предразсъдъци или комплекси. В леглото те правят всичко, което искат. Да разберат и да приемат тази разкрепостеност, са способни ненаситните Овни, Лъвове, Близнаци и „колегите” Скорпиони. С Телците и Девите рискът е доста голям, а постигането на желаното – почти илюзия.

Стрелец

Сексът за жената Стрелец определено е приключение. Всъщност на този принцип е построен и целият им живот. При това представителките на този знак са едни от най-непретенциозните любовници – те не очакват от партньора нещо свръхестествено, а просто приемат неговото внимание и топлина. Главното е „човекът да е добър” и да умее да повдига настроението им. А с тази роля прекрасно се справят мъжете Близнаци, Водолей, Лъв и Везни. С Риби и Дева нещата почти никога не се получават.

Козирог

Амбициозните и самоуверени Козирози просто не могат да претърпят фиаско на любовния фронт, затова си избират такива партньори, на които могат да се доверят напълно. Случайните интрижки с прекрасни непознати не са за тях. Сексът за тях започва от главата – от интелектуалните данни на потенциалния любовник, а за това е необходимо те достатъчно добре да го познават.

В спалнята, за разлика от офиса, те са готови да отстъпят на мъжа доминиращата роля. В списъка на техните интимни победи обикновено фигурират мъжете Телец, Козирог, Рак и Риби. Много рядко в топлистата могат да се срещнат мъже Овен и Везни.

Водолей

Жената Водолей обича да реализира своите фантазии под покровителството на нощта и под копринени чаршафи. Тя е привлечена от оригинални и малко лекомислени мъже. Да се следва ритъмът и променливото настроение на такава жена, е доста трудно, но това успяват да направят мъжете под знака на Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец. Малко вероятни шансове за съвместимост има с Телец и Скорпион.

Риби

Тези щастливи притежателки на розови очила, с които гледат на света, цял живот търсят идеалния партньор. Процесът на съблазняване за тях е много важен и почти определящ за началото на сексуални отношения – мъжът трябва да е романтичен, нежен и оригинален. С тази задача обикновено се справят мъжете под знака на Телец, Рак, Дева и Козирог. Близнаците, Стрелците и Овена в такива мъдри игри не играят.