С кой от знаците на зодиака са общува най-трудно

С кой от знаците на зодиака са общува най-трудно

Факт е: с някои зодиакални знаци бързо и лесно се намира общ език, докато с други комуникацията не върви. Електронното издание elle.ru предлага своеобразен рейтинг на най-сложните знаци. Вижте Топ 5!

5 място: Козирог

Упорити, много упорити същества, Козирозите държат на своето, дори да знаят, че не са прави. Но опитайте да ги надвиете. Започнете неочаквано да се съгласявате с тях и Козирогът също така неочаквано ще измени своята позиция и ще заеме вашата – просто защото не иска с него да се съгласяват. Такъв странен знак е Козирогът.

Отстоява мнението си и не желае победа над опонента. Това е защото на него му харесва процесът, а не резултатът. Козирогът се намира в плен на собственото Аз – иска да прави само онова, което той иска, но какви са настоящите му желания сам не знае. Както често си пише в социалните статуси – „сложно е“. Козирозите ненавиждат скуката, за тях е нужно да изпълват живота със смисъл, така че ако вие не можете да помогнете на Козирога за това, той може да ви захвърли. Или по-скоро вие ще го оставите, защото нервите ви в един момент ще се опънат като струни. Козирогът е много избирателен – той се заобикаля с хора, които са достойни за него. Но дали той е достоен да е с вас? Задайте си този въпрос.

4 място: Водолей

Водолеите лесно намират общ език с хората, способни са внимателно да изслушат чуждото мнение по важен въпрос, но се вълнуват само от собствената си позиция. И правят това, което смятат за нужно.

Ако нещо не се получи, просто ще обвинят другите, защото не се смятат за виновни за нищо. Водолеите са склонни към диктаторство, карат направо и в същото време са много емоционални, често в ущърб на поставените цели. Да се ядосат и да захвърлят всичко на крачка от финала – това е характерно за Водолеите.

3 място: Близнаци

Този знак се разкъсва на парчета и на различни страни, което като цяло е понятно. Близнаците са органически неспособни да стоят на едно място, те заразяват околните с нервозност, запълвайки пространството с шум, викове, преживявания и амбиции. Приказката „тълпа от един човек“ идеално им подхожда.

На Близнаците е нужно всичко и сега, желателно без усложнения. Те са капризни, егоистични и едновременно с това умело се дистанцират от онова, което няма отношение към тях или което не им харесва. Удивително свойство на този знак – бързо да забравят онова, което само преди 5 минути им се е струвало най-важното на света.

2 място: Овен

Общуването с Овена прилича на спускане по планинска река. Или на компютърна игра, в която сега сте на върха, а след секунда лежите смъртно ранени. Овните обичат да спорят, не понасят поражение в дискусиите, лесно развалят настроението на хората и съвсем не мислят за последствията от постъпките си. Искате да свържете живота си с Овен?

Станете будист и нека суетата и нервността на Овена преминават край вас като лек ветрец. Не е сигурно, че ще достигнете такава степен на просветление, но може поне да опитате. И знаете ли защо? Минутите на спокойствие, проведени с Овена, често си заслужават всички отминали бури.

1 място: Скорпион

Нищо повече от онова, което е известно: представителите на този знак са натурални демони. Те са жестоки, злопаметни, получават онова, което им е нужно. Те са лидери (или поне се стараят да бъдат), съсредоточени на нещо важно само за тях и много упорити. И естествено страдат, ако някой ги обиди. При това ако не начаса, може да е след година, но ще отвърнат на причинената им обида.