Начало Любимата Секс С какво меню да го сюрпризирате, преди да го поканите в леглото

С какво меню да го сюрпризирате, преди да го поканите в леглото

С какво меню да го сюрпризирате, преди да го поканите в леглото

По темата е изписано много, но все пак… Ако сте сигурни – или поне би ви се искало, вечерта с този мъж да приключи в леглото, може да вложите доза фантазия и старание, като го сюрпризирате с подходящо меню. За афрозодиаците навярно сте слушали и чели, ние ви предлагаме само няколко, които са с доказан ефект.

Хайвер

Богатият на протеини хайвер е способен не само да пробуди задрямалото либидо, но и да провокира вълна от страст, ако се комбинира с неголяма доза алкохол. Веществата, които се съдържат в хаймера, усилват влечението за сметка на храненето на нервните клетки.

Стриди

Не само този вид миди е афродизиак, а и черната мида, която се среща най-много по родното черноморие. Доказано е, че употребата на миди почти мигновено изпуска половите хормони тестостерон и естроген.

Трюфели

Тази деликатесна гъба се намира трудно и едва ли ще я имате под ръка в кухнята. Тя е и много скъпа. Но пък е сигурно, че съдържа вещество, което прилича на мъжкия полов хормон, твърдят учените.

Ягоди

Ягоди със сметана – това е класика в жанра на съблазняването. И неслучайно: в този плод има куп афродизиаци от рода на фолиевата киселина и витамин В. Към това добавяме и цвета на ягодата, който също стимулира. Все пак червеното е цветът на страстта…

Шоколад

Съдържащото се в шоколада какао стимулира не само мозъчната дейност и отделянето на ендорфини, но и мъжката сила. Има даже легенда, според която царят на ацтеките, преди да се отправи към харема си, изпивал до 50 чашки шоколад, направен от ванилия, за да повиши потенцията си и да не се изложи пред 600-те си съпруги. Впрочем с такова количество шоколад не трябва да се злоупотребява – няколко късчета са напълно достатъчни.

Смокини

Смокинята още в древността се е смятала за символ на любовта и средство за подобряване на плодовитостта. Този южен плод е силен афродизиак, освен това е богат на фибри и подобрява състоянието на кръвоносните съдове. Смокинята е съвършено безвредна за фигурата, което също играе роля в интимния живот.

Аспержи

По вълшебен начин аспержите разгарят страстта както на мъжа, така и на жената. За това има писмени свидетелства още от 17 век. Включването на този безценен зеленчук в менюто на една романтична вечеря може да направи нощта ви неповторима.