Руски екстрасенс казва какво ни чака през септември

Руски екстрасенс казва какво ни чака през септември

Септември вече е във владение. Това е последният летен месец и е нормално той да ни донесе новости, различни от традиционния край на отпускарския сезон. Какво ни чака през настоящия месец, споделя известният руски екстрасенс и психолог Александър Литвин.

Септември 2016 г. се отличава с остротата на отношенията. Ако разгледаме този месец като вид спорт, той ще прилича най-много на фехтовката. Трябва само да имате предвид, че шпагата в ръката ви е бойна, а не учебна. Ако във всяко друго време критиката е болезнена, то сега тя ще бъде просто смазваща, лишена от всякакъв намек за дипломатичност, направо насочена към разруха, пък било и тази критика да е обективна и справедлива. На особена ревизия ще бъдат подложени действия, които сме извършили през март т.г., по-точно от 5 март до 5 април. Вторият период, подложен на подобна ревизия, е юни.

През март ние сме преминали изпитанията на общественото мнение и неговото игнориране – оправдано или не, ще бъде оценено по достойнство. Оценката на юни ще засегне личните отношения: всички контакти през този месец, по правило динамични и бързо развиващи се, ще получат своето да или не.
От една страна, септември е най-разрушителният период на годината. Но, от друга страна, много хора ще бъдат избавени от последствията на тактически грешки.

Любов

Много разговори ще завършват с конфликти. Изход обаче има. Откривайки у своя партньор недостатък, не се стремете веднага да му съобщите за това. По-добре изчакайте малко. И в никакъв случай не се обиждайте. Обидата през септември е загуба. Не всеки може да бъде снизходителен през този месец, но този, който съумее, той ще бъде в края на краищата победител.

При това тази победа ще е взаимна.
Септемврийската енергия изисква отстъпки и дипломация, а така също и огромно търпение. Това трябва да бъде подкрепено и с комплименти. Обикновено за среща може и да закъснявате, но никога не го правете този септември. Точността във всичко е залог за успеха.

Семейство

През септември всеки от нас става професор, а всички останали автоматично се превръщат в студенти. Ключовата фраза на месеца е „Бих искал да се посъветвам с теб”. Връзката може да бъде заздравена при своевременно обръщане за съвет към партньора или децата. През септември децата също ще се почувстват инструктори и възрастните трябва да се вслушат в мнението им.

Деца

През септември започва новата учебна година и това е правилно. В това време възможността за грешка в усвояването на информацията е минимална. Енергията на септември обаче започва не от 1-ви, затова не се огорчавайте от отрицателния резултат в първата десетдневка на месеца.

През септември е много важно правилно да се планира работният ден на детето. Ако вие отговаряте за учебната програма, не поставяйте през първите три часа на първа смяна предмети от точните науки. Постарайте се още да организирате правилното хранене на децата, особено на родените през януари, февруари и март. Най-трудно е с мартенските деца, тъй като при тях през септември е снижен имунният статус и личният им график на работа и отдих е подложен на сериозна промяна.

Здраве и хранене

Сили през лятото имате достатъчно, но не пренебрегвайте през септември белтъчните храни: месото ще ви позволи да засилите волевите си характеристики. Ябълките през септември са най-полезният продукт, ползвайте ги. Избягвайте рязкото падане на температурата, ако ползвате климатик, следете влажността на въздуха да е нормална. Като цяло здравето през септември не изисква особено внимание, но родените през 1975 г. трябва да обърнат внимание на имунитета си. Месецът е удобен за стоматологични процедури.

Работа

Септември е крайно продуктивен месец от гледна точка на тактиката и довеждане на резултатите от труда до логичен завършек. Шлифовката на всички процеси ще върви гладко. За работата през септември е важна точността и подредеността – този месец не търпи хаоса. Той не обича неопределени хора, допускащи в речта си словосъчетанията „не зная”, „възможно е”, „вероятно”. Точността на формулировките е залог за успех и дори за кариерен ръст.

Пари

С финансите през септември картинката е тъжна, за жалост. Парите ще се пресмятат до последната стотинка. Малко ще успеят да спестят пари за стратегически планове, но пък ще могат да решат насъщните си проблеми.

Начинания

Ако искате да станете бижутер, конструктор на точни механизми, гравьор, ковач, колекционер на хладни оръжия, учител или лекар хирург, септември е най-добрият момент за това. Вашето време е настанало, енергетиката на месеца е идеална за реализация в тези направления.

(По материали от чуждестранния печат)