Ръсел Кроу: Суетата е нездравословна

Ръсел Кроу: Суетата е нездравословнаЗвездата от \“Гладиатор\“ Ръсел Кроу не е разтревожен, че остарява и мисли, че \“известен процент\“ от холивудските звезди са прекалено обсебени от \“суетата\“.

\“Има определен процент суета, която е нездравословна в професията ми и тя засяга и двата пола. Виждате я при мъжете, които си боядисват косата, като навършат 60, преструват се, че не са побелели, правят си пластични операции и ползват слънчеви лампи. Аз не съм такъв човек. Напълно съм щастлив, е, никога не си съвсем щастлив с остаряването, но го приемаш. Разбираш, че остаряваш, но има роли за всяка възраст, стига да си готов да ги изиграеш\“, заяви той.

Наскоро 50-годишният актьор предизвика фурор с коментар за жените във филмовата индустрия, но той обясни, че визира себе си. \“Зададоха ми въпрос, който насочих към себе си. Обясних, че на 35 участвах в \“Гладиатор\“. Сега съм на 50 и не бих участвал в подобен филм. Живея в собствената си кожа, играя роли, които подхождат а възрастта ми\“, допълни той.

Кроу твърди, че има роли за актьорите и актрисите от всяка възраст, но все пак признава, че е \“по-трудно\“ човек да намери работа, когато си по-възрастен.
\“Нещата се променят. Няма толкова много подходящи роли, когато си на 50, така че трябва да работиш повече. Хората забравят това, достигат до определено ниво на известност и мислят, че нещата ще останат такива. Смятат, че славата е абсолютна величина, но не е\“, обясни той пред сп. \“Сънди Таймс\“.
Снимка: БГНЕС