Рейтинг на жените любовници според зодиакалния знак

Рейтинг на жените любовници според зодиакалния знак

Какви ли не хороскопи не измислят астролозите! Едно от най-любопитните им прозрения отново е свързано с женския характер – този път става дума за рейтинг на жените любовници според зодиакалния знак. Кои дами на света са най-мили и най-привлекателни за мъжете? Вижте според elle.ru!

12 място: Скорпион

Тя е дяволски добра, невероятно привлекателна и страшно умна. При всичко това обаче се смята, че именно затова жената Скорпион е най-лошата жена в света! Мъжът, попаднал в нейната мрежа, се оказва в същинско робство. Естествено, да се служи на такава скъпоценна дама, е почтено и приятно, но докато свикне с трудния й характер, докато се научи да заработва усмивката й, мъжът ще си спечели еректилна дисфункция и ще изгуби авторитета на приятелите си.

11 място: Риби

Астролозите казват, че да се ожениш за Риба, е все едно да вземеш за булка котенце – ползите от него не са по-големи. Рибите са същества, които не са от този свят, макар и да са много привлекателни. Практичността й е нула, здравият разум още по-малко, но емоциите са над ръба. По някаква загадъчна причина представителите на силния пол изпадат в настояща зависимост от жените Риби. А късайки отношения с тези витаещи в облаците дами, мъжът дълго време смята, че животът без тях е тлен.

10 място: Лъв

Само най-смелите мъже са способни да се решат на такъв съюз. Жената Лъв – това е разкош, патос, дитирамби и всичко само в превъзходна степен. Най-хубавите автомобили, най-красивите украшения, най-екзотичните дестинации – апетитите на тази жена не са никак скромни. Теоретично да се разведеш с подобна хищница е възможно, но на практика след развода с Лъвица всички жени ще се сторят на мъжа само бледи копия.

9 място: Стрелец

Жена дявол, жена огън, която без да се замисли, ще „спре коня си и ще се хвърли в горящата колиба”. Редом до нея твърде малко мъже биха почувствали превъзходството си – този същински вулкан помита всякакви прегради по пътя си. Жената Стрелец е винаги права. И още нещо: в подобно семейство става така, както каже жената.

8 място: Близнаци

Най-опасният вид жени. Най-коварният. Тя е толкова проницателна, че успява да види и през човека. И на практика знае кой точно е нейният мъж. Дори не се опитвайте да скриете нещо от нея – този агент 007 е по-добър от най-добрия разузнавач. Да се решат на брак с такава жена могат само най-отчаяните мъже.

7 място: Овен

Фатална жена, мечтата на поета. Жената Овен е най-доброто, което може да се случи на мъжа – така мисли самата тя и е убедена в това. Тя ще се сражава до последно, но ще превъзпита мъжа си. В ход ще влязат всякакви инструменти. Тя е сигурна, че това ще допринесе само полза на мъжа до нея.

6 място: Везни

Умница, красавица, изкусен кулинар, отлична любовница – да, това е жената Везни. Именно Везните често биват наричани мечта за всеки мъж. Но има едно „но” – всичко това очаква мъжа само в тези дни, когато нейно величество е благосклонна към доброта и нежност. През цялото останало време избраника й го грози изтънчено изпиване на мозъка и комбинирана истерия.

5 място: Дева

Жената Дева е най-добрият приятел, компаньон и съратник. Тя толкова яростно настоява за брачно партньорство, че избира нужния ракурс за всеки в двойката – да й се съпротивляваш е безполезно. И дори мъжът да е съхранил илюзии, че той води кораба, рано или късно ще разбере кой е хазяинът в дома. На нейната виртуозност да създава илюзии може само да се завижда.

4 място: Телец

За такава жена мъжът трябва да се жени, без да се замисли, особено ако е весел човек и не много богат. Тя е силна, умна, добра сама по себе си, но главното – нейната волева натура няма да отстъпи, докато не направи от избраника си успешен мъж. Ако си готов да приемеш нейните методи – например летящ към главата ти стъклен сервиз, и смяташ, че това е весело, дерзай!

3 място: Козирог

Идеалният мъж трябва да бъде мъж на идеалната жена – така размишлява тази дама, която умее да мисли рационално и не е подведена от емоциите, каквито и да са те. В избора си на партньор жената Козирог се ръководи изключително от изгодата си, считайки, че любовта е разврат. И ако тя избере мъжа, него го чака дълъг и пълен със себеотдаване живот.

2 място: Водолей

Жената Водолей е просто балсам за душата на всеки мъж. Вечно млада, позитивна, весела, въздушна и леко противоречива. Впрочем, ако й поставиш ултиматум или банално се опиташ да се договориш с нея, може да се сблъскаш в желязната стена на неразбирането. Гъвкавостта на Водолея е мираж, а свободата тя поставя над всичко.

1 място: Рак

Тя е главната героиня на настоящия рейтинг на най-добрите жени, съпруги и боеви приятелки. Семейството за жената Рак е над всичко, а домашният уют – тази основа, която помага на представителките на този знак да се заредят с енергия и да покорят света. Жената Рак е идеалната майка, отлична домакиня, остроумен събеседник, обожава мъжа и дори неговите роднини. С две думи – жена без недостатъци. Дребният женски шантаж и микроскопичните истерии не се броят.