Рейтинг на най-верните жени според зодиакалния знак (част втора)

Рейтинг на най-верните жени според зодиакалния знак (част втора)

Водолей (вярност 8 от 10)

Странният характер на жените от този знак удивяват не само околните, но и самите тях. Понякога дори този характер обезкуражава. Общителни, весели, много мобилни, Водолеите просто се впускат във всякакви авантюри, освен откровено непотребните. Те са заразени с идеализъм, имат си свои представи за любовта и за единствения мъж и не са готови да се откажат от тези представи, дори в реалния живот да не срещнат идеалния мъж. В брак Водолеите може да встъпят нееднократно, но не са склонни към измяна.

Рак (вярност 8 от 10)

Те са почти идеални. Ракът винаги е мечтал за семейство, за съпруг и за деца и тези мечти не са плод на някакви набити в главата стереотипи. Това е личното желание на Рака, неговата натура. Затова когато встъпи в брак, Ракът пази верността си до гроб. Друг е въпросът ще успее ли мъжът да не я разочарова. А ако не дай си Боже я разочарова, Ракът взема децата си и си тръгва. Но не изневерява.

Лъв (вярност 8 от 10)

Жената Лъв също мисли с главата си, но малко по-различно от Рака. Тя иска винаги само най-доброто. Тя прекрасно улавя разликата между любов, брак и секс. Ако успее да намери оня, който да й даде и трите – това е прекрасно за нея. Ако не успее да го намери – Лъвът получава всичко на части. Но дори да се свърже с някого без гореща любов, няма да му изневери. Защо да лъже партньора? Това не е делови подход според нея.

Телец (вярност 9 от 10)

Те са красиви, величествени, дълбоки натури и много консервативни. Телците се придържат към железни принципи, сред които е и „не прощавай измяната“. Естествено този принцип важи и за нея самата. Така че в измяна няма да ги уличите, за тях това е нещо оскърбително.

Близнаци (вярност 9 от 10)

Това е почти идеален знак за жена, в това число и що се касае до верността. Близнаците са много женствени и при това много умни, точни и разсъдливи. И не се заблуждавайте от лекотата, с която те общуват с всякакви мъже – това просто нищо не означава. Тази жена обича вас и ще ви бъде вярна, а останалите представители на силния пол за нея са просто фон.

Дева (вярност 9,5 от 10)

Искате идеала и жена ви е Дева? Попаднали сте на точното място! На практика жената Дева съчетава в себе си най-добрите качества, нужни за брака. Нежност и здрав разум, сексуалност и търпение, хумор и битов прагматизъм. И разбира се – вярност.