Рейтинг на най-верните жени според зодиакалния знак (част първа)

Рейтинг на най-верните жени според зодиакалния знак (част първа)

След като разкрихме тайните на мъжете и мераците им да кръшнат, ред е на нежното съсловие. Астролозите са подготвили рейтинг на най-верните жени според зодиакалния знак. Напомняме, че от всяко правило си има изключения…

Овен (вярност 5 от 10)

Овните избират самостоятелно мъжете и често завързват романи от интерес. Ако мъжът йм е симпатичен, значи е интересен и толкова. А какъв точно е, Овенът желае да узнае по-добре. Бракът в тази ситуация не е пречка, уви. Какво ще каже тя на мъжа още в началото на връзката? Ще си каже каква е. Ако той приеме – отлично. Ако се възмути – чао и край на връзката.

Стрелец (вярност 6 от 10)

Стрелците обичат да бъде красиво и да бъде весело. И без ограничения. Работата дори не е в склонноста към измени, просто Стрелците иска ярки цветове, да не изпадат в досада. Дамата Стрелец избира сама мъжа и ако силно го обикне, остава при него. Ако той обаче не я обикне достатъчно, може да си тръгне или да изневери. Да привързваш към себе си такава жена, е безсмислено – тя сама ще се привърже. Ако поиска, разбира се.

Риби (вярност 6 от 10)

Рибите обичат с всички сили, влагат се напълно в любовта и когато тя се случи, разумът им буквално се отключва. И ако любимият мъж ги повика, такава жена става и тръгва, макар до нея да седи друг мъж. Тръгва, дори без да се огледа и без да съжалява. Да, Рибите могат да направят много неща, но няма да тръгнат да се извиняват – не защото са лоши, а защото искрено не разбират как може един човек да се оправдава за любовта си.

Везни (вярност 8 от 10)

За такива жени обикновено казват, че са като магнити. Вярно е. Жените, родени под знака на Везни, притеглят към себе си и за един мъж е доста сложно да се съпротивява. Къде се крие причината за това? В удивителното съчетание на женственост и тайни. Освен това Везните умеят да пазят дистанция, което пък разпалва мъжете още по-силно. Личният живот на Везните протича бурно и такива жени се женят не веднъж и не завинаги. Те не са силни в изневерите – това просто не им е нужно, твърде лесно получават мъжете, които искат.

Скорпион (вярност 8 от 10)

Страсти, емоции, сила на характера — това е Скорпионът. Освен това тези жени много добре чувстват кой точно е техният мъж. Понякога за това им е нужна само една среща. Ако изборът е направен, Скорпионът ще се сдобие със своето и няма да изневерява. В края на краищйта, да изменяш на своята половинка, значи да признаваш, че изборът е бил грешен. А това е под достойнството на Скорпиона. Така че мъже, бъдете спокойни – ако сте избрани, няма да ви напуснат.

Козирог (вярност 8 от 10)

Във всяка работа е нужна постепенност. Нали така? Козирогът няма да бърза да устройва своя личен живот.
Нека говорят, че времето лети и трябва да се бърза. Не е нужно. Затова в търсенето на своя мъж Козирозите са готови щедро да се изразходват – и силите си, и времето. А когато търсенето се увенчае с успех и делото е извършено, Козирогът разпуска. И повече няма да прави никакви усилия. Ни погледи настрани, нито задни мисли. Мъжът е намерен и толкова. Баста!
(Следва продължение)