Рейтинг на мъжете любовници според знака на зодиака

Рейтинг на мъжете любовници според знака на зодиака

Поредният любопитен поглед на астролозите – рейтинг на мъжете любовници: кой от вашите познати има най-добри шансове да се окаже на висотата на мъж и любовник? Разкрива го elle.ru.

12 място: Риби

С такъв партньор винаги трябва да се лавира. Той има практичен ум, но в отношенията майсторски си дава вид, че въобще не разбира какво се случва. Или просто си крие главата в пясъка като щраус. Неуловимият мъж Риба, без сам това да забелязва, именно с това си качество може да привлича жените.

Ако е предизвикал вашия интерес, ще ви се наложи да проявите този интерес достатъчно прямо, но без натиск и провокации – иначе такъв мъж просто ще избяга, както го прави във всяка напрегната ситуация.

11 място: Близнаци

Много мъже Близнаци се нуждаят от грижлива «мама»: в детството му именно такава жена е била редом до него, постоянно тревожейки се за благополучието и здравето на драгоценния си син. Готови ли сте вие за такава роля? Ако да, ще трябва да се заредите с безкрайно търпение, много душевни сили и постоянна готовност да подкрепяте и насърчавате вашия партньор, за да укрепите вярата му в собствените сили. При това в отношенията той често се държи като котка: мъжът Близнаци обича топлия домашен уют, но не се отказва от личната свобода и предпочита да ходи сам.

10 място: Водолей

Стихията на този знак е въздухът, затова мъжът Водолей в отношенията притежава такава „летливост”, стараейки се да избягва обещанията и въобще всяка здрава привързаност. Той е обременен със семейни отговорности, но не желае да принадлежи никому. За да завоювате вниманието му, трябва с нещо да го удивите, да го поразите, да го накарате да избухне.

А ако вече сте влезли в отношения с него, бъдете готови постоянно да го развличате, да бъдете грижовна и едновременно самостоятелна, да изглеждате независима. С две думи – постоянно да променяте ролята си на приятелка, любовница и мъдър съветник. Готова ли сте? Тогава напред! Няма да ви е скучно.

9 място: Телец

Ако мъжът Телец бе десерт, във вашата чиния щеше да се окаже шоколадов мус. Той има спиращо дъха обаяние, добре чувства жените и умее да общува с тях. С други думи, той би могъл да стане идеалният кандидат за ролята на герой любовник, ако не бе губил куража си, когато работата опре до официално оформяне на отношенията. От друга страна, ако вече сте в двойка с него, той ще започне да проявява собственически черти: в дълбочината на душата си такъв партньор по парадоксален начин се бои, че може да го захвърлят. Трябва да се каже още, че мъжът Телец не обича да променя своите навици – така че пригответе се да проявите максимална гъвкавост и не губете търпение.

8 място: Дева

Романтичен по душа, той умее да ухажва по правилата, обстоятелствено и красиво. Мъжът Дева се нуждае от умна, приятна жена с прагматичен характер – какъвто е той самият. Той се стреми да създаде здрав домашен уют, в неговия свят всичко трябва да е надежно, рационално, обмислено и комфортно.

Ако току що започвате отношения с такъв мъж, главното е ясно да знаете какво именно искате от него. Ако търсите стабилност, не се боите да не ви доскучае и сте готови да изстрадате известна досада от партньора си, не се съмнявайте – напред! Ако мъжът Дева се жени, то в повечето случаи е бързо и завинаги.

7 място: Овен

На пръв поглед любовта за мъжествения Овен не влиза в числото на жизнените приоритети. За да се влюби в една жена, той трябва да й се възхищава: тя трябва да изглежда непристъпна принцеса в неговите очи. С други думи, ако се стремите да покорите такъв мачо, главното е той да не го заподозре. Смисълът на такава игра? Мъжът Овен се стреми повече от всичко към това, което е недостъпно за него. И той е готов да пожертва всички съкровища на света, за да ви завоюва.

6 място: Стрелец

Ако мъжът Стрелец бе киноперсонаж, той можеше да се казва Тарзан – герой на джунглата, но не и на чувствените романи. Неговите достойнства са честността и прямотата, понякога дори прекалена. Той може би не чувства толкова тънко жените, но се отнася към тях с безкрайно уважение.

За да се харесате на такъв мъж, не трябва да усложнявате нищо: достатъчна е откритата усмивка и грациозните мигли. За такива мъже обикновено казват: «Просто добро момче». Ако решите да встъпите в дълги отношения с него, може да не се съмнявате в неговата вярност, щедрост и търпение.

5 място: Рак

Мъжът Рак не е твърде склонен към картинни донжуански подвизи: ако му харесва някоя жена, той ще я ухажва тънко, тайно, използвайки прийоми, понякога незабелязани дори от нея самата. Ще отбележим, че Ракът е изключително верен знак от зодиака. На него няма и да му мине през главата да рискува отношенията с любимата жена заради мимолетно увлечение.

Между другото, той самият не търпи каквато и да е невярност – неговата партньорка трябва да знае това. На такъв мъж няма много да се понрави и вашият независим характер – ако това качество е важно за вас, ще трябва да търсите компромиси. За сметка на това ако Ракът е влюбен, той буквално е готов да ви издигне на пиедестал, да се грижи за вас, да ви се възхищава 24 часа в денонощието.

4 място: Лъв

Четвъртото място в рейтинга е съвсем нелош резултат. Можете обаче да бъдете уверени, че Лъвът не е удовлетворен от това, доколкото неговият основен недостатък са гордостта и самолюбието, което в екстремални случаи рискува да прерасне в мания за величие. За сметка на това той е безумно обаятелен, смел, креативен – неотразим мъж, ако съумеете да го прикоткате.

Лъвът има прекрасен вкус, той добре разбира какво е това разкош, при това се отличава с щедрост. На своята възлюбена той се стреми да достави удоволствие. Ако искате да сте спътница на мъжа Лъв, запасете се със снизходителност към неговите неловки постъпки, а така също се научете да четете мислите му: той не умее да разказва онова, което се случва вътре у него.

3 място: Козирог

Сериозен, старателен (понякога дори прекалено), мъжът Козирог търси в любовта по-скоро своята противоположност – блестяща, чувствена жена с лек характер, умееща да се радва на всеки ден и да се наслаждава на живота.

Познавате ли се в този портрет или отдавна сте мечтали да живеете такъв живот? Редом с надеждния мъж Козирог ще ви е твърде лесно да се усетите ярка и безгрижна пеперуда – неговата увереност в себе си от това ще расте много, а самият той ще бъде във възторг.

2 място: Скорпион

Отношенията с жената заемат много нажно място в живота на мъжа Скорпион, макар и той да се старае да не го показва. Причината е в това, че силните чувства го правят уязвим: ако е влюбен, става дума за истинска, дълбока привързаност, която за него е по-важна от всички материални обстоятелства и сметки.

Той ще страда, ако вие направите без него дори крачка, и над всичко ще поставя интересите на вашата двойка. Такъв страстен мъж може да претендира за ролята на идеалния герой любовник, ако понякога бъде малко по-малко взискателен и категоричен.

1 място: Везни

Умен, изтънчен, с отличен вкус, чувство за хумор и дипломатичен характер: на върха на звездния рейтинг са Везните. Любовта заема самия център на неговата Вселена, а самият той е много чувствителен към красотата във всичките й измерения и прояви.

Брачните задължения не го смущават, напротив: за мъжа Везни те се явяват една от най-важните житейски ценности. При това с Везните няма да ви е скучно – велики хедонисти, те вземат най-доброто от живота и умеят да откриват удоволствието във всички области.