Прогноза за февруари: Партньорът ви ще се накъса от ревност

Прогноза за февруари Партньорът ви ще се накъса от ревност

Вторият месец от годината започна. Какво ни очаква през него, прогнозира известният руски екстрасенс и психолог Александър Литвин, цитиран от elle.ru. Поддръжката и честността в една двойка са много важни и крайно необходими през този период, казва Литвин.

Семейство и любов

Това е нелеко време на годината, което изпитва нашата търпимост. Само максималната откритост може да помогне за избягване на конфликтите. Февруарското време е тревожно, много ревниво и превръща в режисьор всеки от нас, а в основата на режисирания проблем ще лежи обикновена и банална недоговореност. Ревността достига космически размери. Важно е много да се говори и нещата да се доизказват докрай. Многозначителното мълчание е най-лошият начин на комуникация. Доколкото февруари провокира търсенето на потенциален противник, има смисъл интуицията да се концентрира върху външния облик на семейството и да не се търсят врагове вътре в него. Среща с любим човек през този месец ще ви обезпечи интересно бъдеще, напомнящо достатъчно опасен атракцион. Ту нагоре, ту надолу, но винаги на вълната на страстта – със задължително доказателство за независимостта един от друг и в същото време за невъзможността да живеете поотделно.

Деца

Децата този месец ще бъдат индикатор на отношенията в семейството. В никакъв случай не ги игнорирайте. Устата на детето наистина говори прекалено много, но този месец тя просто крещи за справедливост. Възрастните трябва да са пределно внимателни във формулировките, което ще предпази децата от евентуално бягство с два варианта на развитие. Първият – бягство на физическо ниво като най-лека форма на протест, и вторият – бягство вътре в себе си. Тази форма е тежка и може да провокира разстройство на психиката. Децата, родени през август, се нуждаят от максимум внимание. Те действително се чувстват уморени.

Работа

Тежко време за колективен труд, особено ако колективът е женски или се ръководи от жена. Най-доброто решение на началството – заповед за забрана на интригите и установяване на примирие поне до 5 март. Еднообразието и монотонността може да доведат до депресия дори началството, а не само обикновените сътрудници. Командировката е реално средство за спасение, затова не отказвайте евентално преместване в пространството. В много компании ще настъпи сложен период на проверка на икономическата дейност, като нейният резултат ще зависи преди всичко от личните качества на проверяемия, а не от неговата професионална подготовка.

Здраве

Февруари е времето на пневмониите и бронхитите. Причината е студът и сухият въздух. 200 грама хладка вода до 30 минути преди всеки прием на храна укрепват имунитета, а традиционната салата – примерно с херинга, сработва по-добре от всякаква хомеопатия. През зимата – декември, януари и фувруари, сауната с прегрят и сух въздух е опасна за здравето за всички без изключение, докато парната руска баня или турският хамам напротив – ще ви бъдат от полза. Обърнете внимание на влажността на въздуха в спалнята (оптималните цифри са 55 -60%), а температурата на въздуха – от 20 до 23 градуса.

Хранене

Да извиняват вегетарианците, но отказът от протеинови храни през февруари няма да доведе до подобряване на състоянието на здравето. Балансираното хранене е далеч по-полезно, а традиционното кисело зеле е най-добрият запас от витамини. Да, по това време на годината имаме възможност да употребяваме много екзотични плодове. Добре е обаче всяко семейство да има запас от замразени боровинки, конфитюр от малини, френско грозде и ягоди.

Пари

Парите през февруари – честни и справедливи, така, че вашето благосъстояние зависи от това как използвате своя ум и мъдрост, като не бъркате тези понятия с хитрост.

Покупки

Носете у дома всичко, предназначено за живот извън цивилизацията. В това число и зарядно за слънчеви батерии. Екипировка за далечни и близки походи, приспособления за създаване на комфортни условия в гората и планината, тенти и всъдеходна техника.