Пробвайте различни видове секс, струва си

Пробвайте различни видове секс, струва сиКолкото и да си харесвате и да си обичате интимния партньор, поне веднъж ви се е случвало да помечтаете за нещо по-различно в леглото. Или извън него. Пробвайте, струва си. Ние подсказваме няколко идейки.

Секс кареза
Терминът произлиза от италианската дума carezza, която в превод означава „ласка“. Главният секрет на този секс е отсъствието на оргазъм, което позволява достигане на дълбока емоционална връзка с партньора. Най-добре е да се практикува сутрин. Усмихвайте се нежно на партньора, гледайте го в очите, синхронизирайте дишането си с него, прегърнете се, галете се един друг – нека това продължи до 20 минути. Направете лек масаж на партньора, сложете ухо на гърдите му, за да чуете учестеното му сърцебиене. Сексолозите твърдят, че техниката кареза помага да бъде излъгана природата и заставя организма да изработи хормона на щастието окситоцин. Партньорите усещат леката дрога на половия акт, макар че такъв не е имало.

Секс кики
Кики е спринтьорската дистанция в секса. С други думи – това е максимално бърз секс без предварителна подготовка, с дрехите и където ви попадне. Правилното място? Всяко място, където ви застигне избухването на страстта: на пода в хола, в автомобила, в тоалетната в бара, в асансьора, на стълбището, на последния ред в киното или в мъжката съблекалня. Правилното време? Колкото е по-спонтанно, толкова е по-ефективно. Правила? Внимателно! Не трябва да се пищи силно. Насладата е в тишината – важна част на кики секса.

Аквасутра
Този полов акт – под вода, е важен сексуален тренд през 2014 г. Сексолозите поставят на водещо място в рейтинга на този вид секс банята като най-еротично помещение. Потапянето във ваната е идеално за ласки, при този момент се отпускат мускулите, а кожата става мека на пипане. Душът пък е за по-агресивен секс. Не забравяйте за безопасността – в банята при мокър под се хлъзга много, а за да ви е по-уобно и да не се подхлъзнете във ваната, се дръжте за специално направените за целта ръкохватки. И помнете, че във водата презервативът лесно се къса.

Outdoor секс
Увлечението по outdoor тренировки постепенно премина и в сексуалното русло. Всичко е много просто. Излезте извън пределите на дома, извън четирите стени, дори да става дума за лятната вила. Сексът извън дома е приятно занимание и през деня, и през нощта. С увеличаването на откритото пространство, с появата на чувство на истинска свобода и благодарение на естествени дразнители, които усещате с голото си тяло, силата на оргазма на партньорите се усилва на макс.

Секс гурме
Предложете на партньора си да сподели с вас еротична трапеза и се поглезете, като се храните един друг. Сексолозите твърдят, че нищо не възбужда повече мъжкия апетит в яденето и в секса от агнешките ребърца и морските дарове. Ароматът на последните на нивото на подсъзнание напомня на аромата на възбудена жена. Рисувайте със сладки сосове по телата си един друг и не бързайте да облизвате „краските“ – разгорещени и възбудени, ще достигнете до нечувана кулминация.

Фитнес еротика
Физическите натоварвания и влиянието на половия акт върху нашия организъм може да се сравни с интензивна тренировка във фитнес залата. Каквото и да се говори, ако чувствената целувка е дълбока, тя изгаря 135 калории на час (2 – 5 калории в минута). А сега еротичната аритметика: ако вие се целувате страстно с партньора си по 20 минути всеки ден, то за година може да изгорите 36 500 калории и да изгубите 5 кг от теглото си. Кратката прелюдия изразходва 25 калории. По време на самия полов акт в зависимост от времето и интензивността се изгарят средно 100 – 200 калории. А всеки оргазъм се преборва с 60 – 100 калориии.

Тантрически секс
Всичко ново е добре забравено старо. И ако преди 5 – 10 години над индийската практика на тантрически секс се подсмихваха подигравателно, сега масово се проповядва въпросното сексуално учение. Практиката на тантрите – стремеж да се изпита удоволствие от цялото тяло, от всяка клетка на кожата с всяка нова ласка. Последователите на тантра учението се занимават с любов само веднъж в месеца, постепенно увеличават темпото и набират сексуална енергия. Голяма роля в тантрите както при техниката на карезата играят погледът, дишането, ласките, масажът и накрая продължителният, дълбок оргазъм – като възнаграждение за дългото въздържание.

Киберсекс
Еротичните прояви в режима онлайн: всевъзможни чатове от сексуален характер или интимно общуване с партньора, с включена камера или без нея. Към киберсекса също се отнасят като към „лека форма“ – секс по телефона, откровени съобщения или писма. Според статистиката с това се занимават 30 на сто от ползвателите на интернет. Киберсексът обаче има и страничен ефект – когато от невинна форма на интимно общуване се превърне в зависимост. Тогава той създава емоционални проблеми и изменения в нормалния полов живот. В този случай киберсексът се приравнява към наркоманията.