По какво да познаете, че той ви иска само в леглото

По какво да познаете, че той ви иска само в леглотоМоже да имате много добър сексуален живот. Да го правите навсякъде и все да ви хубаво. Той да е мъжкарят, от когото имате нужда. Поне що се отнася до секса. Задавали ли сте си обаче въпроса дали мъжът до вас не ви иска само за леглото си и няма никакви други намерения? Предлагаме ви няколко признака, по които може да разберете дали Той мисли само за секс с вас и за нищо друго. Ако откриете, че повечето признаци се отнасят до вас, направете си равносметка какво точно искате от мъжа.
.
Той винаги ви звъни или пише след 21 ч, и то само в делнични дни
Мъжете, които се интересуват само от интимните развлечения, по правило действат по разписание: на линия са от понеделник до четвъртък, при това само след работа, когато слънцето се скрие зад хоризонта. Вие не получавате никаква вест за него по времето на уикенда, тъй като това време е резервирано за „жената номер 1“ или за онези партньори, които той, за разлика от вас, иска да види. Ако в неговото разписание наистина се появява прозорец за вас едва от понеделник нататък, значи отношенията ви са необвързващи. Поне за него.

Всеки разговор с него завършва с откровен флирт
Всички негови шеги или мимолетни коментари непременно са свързани с леглото. „Сега в супермаркета ли си? Хммм. Къде би ти се искало да го направим? До витрините за хляб или за мляко?…“

Вие не излизате на истинска среща
Вечеря в ресторант или просто посещение на кино никога не влизат в плановете му за вечерта и вие винаги се озовавате или у тях, или в колата, или в някой хотел. Ако някаква романтична инициатива излезе от вас, той винаги е „много зает“.

Не закусвате заедно
След секс той почти винаги се прибира у дома, ако пък събитията са се развили в неговата спалня, се опитва колкото може по-бързо да ви отпрати. „Утре сутринта съм на риба“. Или „Трябва да посрещна мама на автогарата“. Или нещо от сорта.

Не ви добавя в списъка на нито една от социалните си мрежи
Нито веднъж не е лайквал ваши снимки в Instagram, не е оставял коментари във Facebook и не ви следи в Twitter. Вие общувате най-вече по телефона.

Не ви запознава с приятелите си
А ако случайно се срещне с негови познати и приятели на улицата, когато е с вас, в най-добрия случай смънква нещо от рода на „Моя позната“ или „Моя приятелка“ и се ограничава само с името. Колкото по-малко знаете за него, толкова ще му е по-лесно да изчезне без всякакво обяснение. Често такива мъже дори не смятат за необходимо да съобщят на жената до себе си презимето или фамилията си.

Контролира времето, проведено заедно
С него часовете преминават бързо и неусетно, но у вас винаги остава усещането, че някъде цъка скрит хронометър, който напомня на мъжа: „времето изтече“ или „за днес стига“.

Не отговаря на телефонни позвънявания във ваше присъствие
Дори ако телефонът се счупва да звъни. Не търсете оправдания с мисълта, че когато е с вас, той не иска да мисли за никой друг.

Не обръща никакво внимание на вашите лични истории
Това естествено не означава, че той се отнася лошо с вас. Но вие може да усетите, че него въобще не го интересуват детайлите от вашия живот и никога няма да ви запита „Как мина денят ти?“ или „Майка ти оздравя ли?“. Нещо повече – дори най-емоционалното откровение от ваша страна той обръща в своя полза. Например, ще ви предложи секс като утеха.

Никога не сте забравяли нищо свое у тях
Винаги преди да си тръгнете от тях, той като грижлива майка пита: „Взе ли си ключовете? Телефона? Зарядното?“ Ако забравите нещо, това би означавало да се върнете, а той не би искал това да се случва.

Прави комплименти само за вашата външност
Той непременно ще забележи вашият апетитен задник, но никога чувството ви за хумор. Ще ви каже, че изглеждате гореща и страстна, но не великолепно.

След оргазъм се дистанцира
Секунди след оргазъма той непременно се измъква от леглото, отива под душа, пали цигара или пък сяда зад компютъра.

Избягва романтиката
Най-личната и емоционална вещ, която някога ви е подарявал, е вибратор.

От прага – в спалнята.
Неговият стандартен домашен маршрут, когато сте заедно. Мъжете, които търсят от жената само секс, не губят време за разговори и максимално опростяват целия процес на взаимоотношения.

Той винаги се опитва да инициира секс по време на общуването
Има прост способ да различите мъжа, които обича да прави секс с вас, от този, който обича да прави само секс с вас. Когато сте били заедно в продължение на два часа, намекнал ли е той за интимна близост? Ако отговорът е да, значи става въпрос за втория вариант.