Плюсове и минуси на брака с партньор от различните зодии

Плюсове и минуси на брака с партньор от различните зодии

Какво ли не измислят астролозите. Някои по-сериозни експерти от тази област са се опитали да обобщят плюсовете и минусите на брака с партньор от различните зодии, пише електронното издание elle.ru.

Овен

Бракът с Овен понякога се превръща в истинска борба на характерите. За Овена е крайно необходимо партньорът му да го уважава и да му се възхищава. Нормално желание, естествена потребност и не само за този знак, ще кажете вие. Така е. Но именно за Овните това е принципен ключов момент. Не отговаряте ли на това изискване, ще воювате. По-точно – ще се отбранявате.

Телец

Като цяло Телците предпочитат лекия живот и „леките” хора около себе си. На тях им харесва да бъдат свободни от преживявания и те се стараят да затварят очи пред неприятностите. С Телците е много добре да се живее, но е сложно да се преживява каквото и да е. Телците ще изискват от вас да не се фокусирате върху проблемите. Знаем обаче, че проблемите не изчезват, ако не им обръщаме внимание…

Близнаци

Предани, сентиментални, много любвеобвилни — това са Близнаците. С тях ще се почувствате венец на природата – толкова силно ще ви обичат те. Но и вие не трябва да изоставате, иначе няма да можете да се примирите с капризите на Близнаците. Това им е присъщо.

Рак

На вас ви е нужна стабилност в семейния живот? Ориентирайте се към Рака, това е прекрасен избор. Раците влагат в съпружеството всички свои сили, те никога няма да ви измамят – ако ви обикнат. Т.е. всичко е отлично с едно „но”: ако вие започнете да не споделяте възгледите на Рака, той силно „ще ви ощипе с щипките си”. Простичко казано, собственото си мнение ще ви се наложи да защитавате в остра борба. Пригответе се.

Лъв

Много щедри, романтични натури. Великодушни, сентиментални – това са Лъвовете. И още – често са доста ревниви, постоянно се нуждат от вашето внимание. И ако с последното можете да се справите, още повече че това е съвършено нормално, то с ревността е по-сложно. Не всички могат да живеят в такава атмосфера – на подозрителност и раздразнение с въпроси от рода на «кой ти позвъни», «защо ти позвъни» и т.н.

Дева

Девата е човек на конкретиката. Никакви илюзии и рядко витаене в облаците. В същото време ясният разчет прекрасно се съчетава с настояща, голяма любов към половинката. Постарайте се да не изпробвате търпението на Девите с парични въпроси: това, което за вас е «да се поглезите», Девата счита за финансово безумие и разточителност. Оттук и изводът – следете за разходите и не се надявайте на неочаквани покупки. Между пестеливостта и алчността има тънка граница, по която Девите често вървят. Но съхраняват баланса.

Везни

Думата «котенце» идеално описва много от представителите на този знак. Мили, весели, добри – всичко е както трябва. С тях няма да ти доскучае и няма да се почувстваш лошо. Вярно е, Везните понякога се нуждаят от уединение (впрочем, както всички ние) и няма да отчитат потребностите ви в този момент. Ако Везните искат да останат сами, просто ги оставете на спокойствие. И без друго нищо няма да постигнете – всякакви опити да промените ситуацията са обречени на неуспех и ще завършат зле.

Скорпион

Няма да ви е скучно. Както и бедно. Ще бъде като минимум нормално, като максимум … тук няма граници. Скорпионите по натура са много семейни хора, силно привързани към децата и въобще се отнасят към дома като към най-важното място на планетата. Което е прекрасно. Въпреки това промените в натроението им и прекомерната властност и сарказъм по всякакъв повод могат да ви изморят.

Стрелец

Класен знак. Стрелецът често е отблъскващ, на него не му харесва да изяснява отношенията си, но пък е склонен към компромиси. Освен това са домошари, обичат семейството, надеждни са. Особени страсти или някакви сюрпризи от тях не можете да очаквате. И не защото те не обичат или не могат да обичат. Напротив, за Стрелеца любовта е дотолкова естествено състояние, че те не я възприемат като празник. Това не е рутина, но не е и фойерверк. Така че ако се нуждаете от стабилност, Стрелецът е точният човек.

Козирог

Принципи – това е определящо за Козирога. Той има принципи и те са железни. Козирогът приема решение дълго, но внимателно и по правило – безгрешно. Това се отнася и до избраника. Така че ако сте стигнали до фразата „Хайде да се оженим”, знайте, че сте направили строг избор и сте финалист. Отделен е въпросът, че вас ще ви „хванат” и ще положат всички усилия, за да ви доведат до идеала. Помислете – имате ли нужда от това?

Водолей

Ще бъде определено весело. Водолеят предпочита да живее, а не да преживява, което ви гарантира отсъствието на скука. Нещата разбира се имат и своите нюанси. Стремейки се да превърне всекидневието в купон или просто в поредния весел уикенд, Водолеят може да не се фокусира върху детайли от рода на битовия уют. Силният, динамичен, ярък Водолей мисли широко. И е много взискателен към качеството на щастието.

Риби

Рибите ще положат всички усилия, за да ви сторят добро, за да не се безпокоите вие за нищо и да сте доволни от брака си с тях. Предаността на Рибите няма граници, може да разчитате на нея. От вас се изисква да бъдете поддръжка, при това винаги и навсякъде. И още – да се научите да четете мислите на Рибите. Така че въпреки пълната им отдаденост в брака, да се разбере какво е в главата на Рибите е нещо сложно. А въпросът „За какво мислиш” въобще не им е по сърце.