Няколко признака, че сте имали минало прераждане

Няколко признака, че сте имали минало прераждане

Много хора вярват, че човек може да има няколко живота. Това е така наречената теория за реинкарнацията или прераждането. Ето някои сигнали, които могат да ви подскажат, че вие вече сте били и по-рано на тази планета – в друго време и на друго място.
Повтарящи се сънища
Разбира се, за повтарящите се сънища могат да се намерят много обяснения, но казват, че ако при вас непрекъснато се появява един и същи сън, то може би точно той е ключ към вашето минало. Сюжетът може да е от друга историческа епоха или в някаква друга местност. Това е един от признаците, че сте съществували по-рано и в друга точка от историческото време.

Дежавю

Всеки от нас има понякога странни усещания. Че се намираме на място, където вече сме били, че макар че знаем сигурност – това, което предстои, се случва за първи път. Но изведнъж осъзнаваме, че вече сме били тук, вече сме виждали този човек, чували сме думите, които казва, обстановката също ни е странно позната. Настоящето сякаш се среща с миналото… Учените обясняват това с явлението парамнезия, а парапсихолозите – с минал живот.

Помните събития от миналото

Ключовият момент е, че точно не сте били участник в тези събития. Тоест, имате спомени, които не би трябвало да са в главата ви. Но независимо от това помните всичко в ярки цветове и детайли. Някои хора твърдят, че това са парченца от вашата минала памет.

Притежавате силна интуиция

Хората, които вярват в реинкарнацията, твърдят, че вие се намирате във впечатляваща връзка с времето – както миналото и настоящето, така и с бъдещето. Вие често можете да предскажете как ще се развие някакво събитие, да почувствате къде и как да действате, с което нерядко изненадвате околните.

Необосновани страхове и фобии

Всички ние се страхуваме от нещо – от водата, от високо, от паяци или змии. Но откъде идват тези страхове? Някои хора вярват, че това е резултат от болезнени събития в миналото. Например, ако се страхувате от змии и не разбирате защо, възможно е вашият отговор да е кодиран в преживян страх в минал живот?

Фантомни болки

Това е спорен момент, но не ви ли се е случвало понякога да се появяват фантомни болки по съвсем здрави участъци от тялото, които изчезват след миг? Възможно е в минал живот да сте били, да кажем, войник, на когото е бил откъснат кракът, а сега старата трамва да се обажда по този начин…

Намерили сте сродна душа

Изглежда като фантастика, но е напълно възможно с всички фибри на душата си да усещате привличане към човек, когото виждате за първи път. Не е изключено това да има причина в миналото. Подобна теория потвърждава мненията, че за всеки от нас на този свят има своя половинка.

Чувствате, че сте стара душа

Този феномен може да се случи, когато на човек му се струва, че душата му е живяла по-дълго от него самия. Ако сте мъдри не според годините си или се чувствате по-зрели, отколкото сте, не е изключено да имате далечно минало, а сегашният момент да е само един от възможните. Дали пък не е добре да възприемем тази мъдрост в живота си, за да постигнем повече?

Струва ви се, че не сте за сегашното време

Усещането, че не са си на мястото, се случва при много хора. Но малко от тях чувстват, че не са от това време. Понякога може да ви се струва, че за вас би била идеална съвършено друга епоха или местност. Това, разбира се, не означава, че всички самотни хора тъгуват за миналия си живот. Но може би има много неща, които са били пропуснати в миналото?