Нумерологичен хороскоп за дами – вижте какво ви чака до края на годината

Нумерологичен хороскоп за дами – вижте какво ви чака до края на годината

За мнозина нумерологията е наука. За други – фантастика. Вероятно и едните, и другите имат своите основания. И макар да е вече средата на април, предлагаме ви един специален нумерологичен хороскоп само за дами.

Вижте какво казват числата за онова, което ви очаква до края на 2016-а. Хороскопът е личен, а за да видите собственото си бъдеще, е достатъчно да изчислите личното си число за тази година. Сметката е елементарна.

За целта съберете датата на раждане и месеца така, че в крайна сметка да се получи една цифра. Ако сте родени примерно на 29.05 събирате 2 + 9 + 0 + 5 = 16. После 1 + 6 = 7. Към това число прибавяте 9, това е числото на 2016 г. (2 + 0 + 1 + 6). Получавате 7 + 9 = 16. После 1 + 6 = 7. Това е вашето лично число за годината. И така.

Вашето лично число е 1

В началото на годината може да ви се е сторило, че сърцето ви буквално забавя ритъм, очаквайки появата на онзи, който ще го разбуди. С идването на топлото време това желание ще се осъществи. Дългоочакваната среща е напълно вероятна в началото на май.

Вашият нов познат ще е открит за отношения и готов да отвърне на чувствата ви. Възможно е обаче в началото на юни във вашия зараждащ се роман да се опита да се втурне някой трети – разбира се, излишен. Лятото ще прекарате ту отдали се на страстта, ту на разума. Постарайте се да избягвате абсолютно ненужни нерви. Септември ще усмири вълненията ви и всичко ще си дойде на мястото.

Вашето лично число е 2

Изминалата зима вие така или иначе не сте изкарали в зимен сън. Идващите месеци обещават не по-малко активно развитие на събитията. Вашият потенциал на привлекателност и съблазън расте с всеки изминал месец и това се потвърждава от очевидно нарастващия брой ваши поклонници.

С идването на пролетта вие се усещате практически всемогъща. Всичко би било супер, ако не бе вашето желание малко да се забави темпото и вместо силни преживявания да изпитате доза спокойствие и нежност. В средата на май такава възможност при вас ще се появи. А после ви чака вълшебно лято!

Вашето лично число е 3

Годината започна при вас под знака на вълнуващи преживявания: ако имате партньор, постарайте се да не губите разума си, а ако сте свободна – развличайте се, колкото можете. Любовните изкушения ви държат в тонус, но до юни не се очертава те да преминат в сериозна връзка.

Вие сте неотразима и това е достатъчно. Лятото обещава да ви дари неочакван романтичен епизод – история, която ще приключи с края на август. За това обаче не бива да съжалявате – септември отново ще направи всичко, за да повдигне настроението ви.

Вашето лично число е 4

През изминалата зима са ви навестили гости от миналото, а заедно с тях – доста въпроси, на които вие така и не сте успели или пък не сте искали да дадете отговор. Следите на разочарованието ще бъдат размити от пролетта – във всички ваши чувства ще усетите обновление.

Някой, който в момента се отнася добре с вас, ще ви помогне да прехвърлите страницата, а лятото ще отвори пред вас пътища към нови възможности. Пригответе се – през август ще бъде горещо. За сметка на това ноември ще ви донесе нежност и спокойствие.

Вашето лично число е 5

Спомнете си: в началото на тази година имахте усещането, че пред вас се открива някаква нова страница. Това усещане не ви е излъгало: настъпва времето да препишете на чист лист някои важни въпроси – за това какво искате, с кого и къде сте решени да вървите.

Вие вече сте се вслушала в гласа на разума и сте приела съответните решения – вашата далновидност през май ще бъде възнаградена с многообещаваща среща. Демоните от миналото сте ги оставила в миналото и сега спокойно може да поемете по нов път. Нов роман ще разцъфне за вас през лятото и неговото продължение няма да ви разочарова.

Вашето лично число е 6

Дръжте се на завоите. Бурните събития, които се разиграват при вас на личния фронт още от февруари, са свързани с появата във вашия живот на агент провокатор. Той явно си играе с вашите чувства и няма намерение да прекратява това, докато у вас през май не се появи възможност блестящо да промените стила и да вземете накрая нещата в свои ръце.

Всички тези вълнения ще продължат до началото на лятото и чак през август ще ви се отдаде възможност да отдъхнете. Използвайте този благоприятен момент, за да погледнете на отношенията си под друг ъгъл, както и да си направите необходимите изводи. Есента ще ви удиви приятно, а ноември, въпреки лошото си време, ще бъде направо лъчезарен.

Вашето лично число е 7

Струва ви се, че сте твърде взискателни? Въобще не сте длъжни да заставяте себе си да правите онова, което не ви се иска. Най-важното е да слушате собствените си желания. Пролетта ще ви даде достатъчно доказателства за това, подарявайки ви и неочаквана среща, и немалко романтични моменти, които ще я последват.

Възможно е с настъпването на юни отново да ви обземат съмнения, но пред себе си имате цяло лято, за да обмислите всичко и да решите нещата в своя полза. Септември ще посрещнете с леко сърце, а декември ще разгърне пред вас много вдъхновяваща перспектива за следващата година.

Вашето лично число е 8

Противоречивите чувства, с които бяхте изпълнена тази зима, нерядко люшкаха вътрешния ви полюс от плюса към минуса и обратно, редувайки усещането за щастие с тревога и безпокойство. Искало ви се е да се освободите от отношения, които ви дърпат към миналото, но вие до април така и не сте се решила да превъртите страницата.

Неочаквано събитие ще размеси картите и ще ви подари прекрасно начало на лятото, което ще ви донесе съвършено други чувства. Споделената страст е именно това, което ви е нужно, за да върнете отново увереността в себе си. Вълшебството ще продължи до септември.

Вашето лично число е 9

Погледнете каква опашка от ваши почитатели се е наредила пред вас. Имате и вие заслуга за това, естествено – блестите през цялата зима, без да се отказвате от нищо. Наслаждавайки се на успеха, все пак не допускайте главозамайване: онзи, който иска да завоюва целия свят, също рискува да бъде завоюван.

Май ви готви предупреждение: да не се опарите. Лятото е по-добре да използвате за това да поправите грешките и да коригирате собствения си курс. През август лек флирт ще отстъпи място на сериозна заявка за нов роман. Есента очаквайте неговото продължение.

(По материали от чуждестранния печат)