Най-мъжествените знаци на зодиака

Най-мъжествените знаци на зодиака

Още една любопитна класация, която със сигурност ще предизвика интереса на дамите. Коя е най-мъжествената зодия, разкрива електронното издание elle.ru.

12 място: Везни

Това е знак, който трудно може да бъде наречен мъжествен, въпреки че притежава невероятна притегателна сила за жените. Везните са грижовни, нежни, неконфликтни, при това съвсем не са разглезени и не са страхливи. Факт е, че в началото на отношенията мъжът Везна ще чака до последно жената да направи първата крачка. Защо? Не от срам или от дебелокожие. Просто той не обича да бърза.

11 място: Риби

Какви са Рибите? Всякакви, казват астролозите. Могат да са полигамни самци, с радост отдаващи се на всички жени, а могат да са страдалци, които въздишат по нея, единствената. Много чувствителен и сложен знак, настроен за Любов с голяма буква. Емоциите са неговият начин за общуване със света и е рядкост с Рибите да ви е лесно. При това емоционалността при представителите на този знак не изключва тяхната мъжественост. Друг е въпросът, че чувствителността и бруталността се смесват и предизвикват отегчителен ефект у близките им хора. Представете си актьор, който играе ролята на герой боец, а е създаден за мелодрами. Това са Рибите.

10 място: Рак

Най-чувствителният и емоционално уязвим от всички знаци, Ракът търси любов. Онези от тях, на които потръгне в личния живот, се оказват мирни и обикновени мъже, които ще обичат и няма много да изискват. С Раците е добре и спокойно, ако естествено сте готови да бъдете внимателни към тяхната изтънчена натура.

9 място: Козирог

Съвършено неясно е какво става вътре у Козирога. Те може да се женят, външно да са щастливи, но в един момент да стане ясно, че през всичките тези години са се мъчили и не са били в свои води. Козирогът живее сам със себе си, слушайки себе си и подчинявайки се на себе си. Козирозите са силни, сдържани, съвсем неразположени към външна бруталност, но много притегателни със своята харизма на постоянно отсъствие. Т.е. те изглеждат близо до вас, но в същото време буквално ги няма. Козирозите стават по-добри с възрастта и след 40 – 50 годишни се превръщат в почти идеалните мъже.

8 място: Телец

Тези мъже обичат да поговорят, да помислят (особено за себе си), те са чувствителни и сантиментални. Решителността не е за тях – Телците предпочитат да наблюдават, а не да действат. Не трябва обаче да мислим, че са страхливци. Просто на Телците не им са по сърце подвизите. Затова пък те умеят да дават дума и което е важно – да държат на нея.

7 място: Овен

Мъжът, роден под този знак, е силен, в определена степен агресивен, лошо се поддава на дресировка. Може ли да назовем Овена мъжествен? Да, напълно – техният навик да хвърлят прах в очите и любовта им към външните ефекти не отменя тяхната храброст, готовността им за преодоляване на трудностите и за душевна щедрост.

6 място: Близнаци

Променливи, не много деликатни, Близнаците са доста брутални, с уточнението – в неагресивна форма. Близнаците са свикнали да вървят напред, да се стремят към своето и да го постигат. Проблемът е в това, че по пътя им към целта в един момент може всичко да им опротивее и те да се откажат от набелязаните планове така лесно, както и са се впрегнали в тях. «Разбери ме, ако можеш» – това е за Близнаците.

5 място: Лъв

Тук всичко е повече или по-малко ясно. Работа, сила, власт, гордост, статус и силно занижено чувство за самоирония. Лъвовете са много брутални, но тъй като не могат да се погеднат отстрани, понякога изглеждат доста комични. Постарайте се да не им се надсмивате и дори не се шегувайте с тях – това може да предизвика гнева им, който да прерасне в съмнения.

4 място: Дева

Най-много ергени има от представителите именно на този знак. Няма сериозно обяснение, защото мъжете Деви са силни, мъжествени, много умни, но в същото време сдържани и не са готови за компромиси. Така че или се променяйте, или казвайте сбогом. Упоритостта на Девите не е свързана с тяхната бруталност – те може да отстъпят пред жената, но през цялото време ще им се струва, че са взели невярното решение. Като цяло, както често се пише в социалните мрежи, «сложно е».

3 място: Водолей

Идеалисти, които могат да бъдат резки и конкретни. Не умеят да ненавиждат, ценят свободата, затова да ги държиш или да ги привързваш към себе си е скъпо занимание. Сред Водолеите е най-висок процентът на разведени мъже. И въобще компанията на приятелите за тях е по-важна от любимата жена. Водолеят не изглежда труден човек, но е способен да отвърне на неприятелите и може да мълчи, без да се жалва, докато постигне поставената цел.

2 място: Скорпион

Брутален и достатъчно твърд мъж, дори в някои отношения жесток – ако говорим за чувства. На него винаги всичко му е малко, Скорпионът предпочита излишеството, не знае граници, не се притеснява да вземе своето. Важно е, че той адекватно оценява себе си и няма – дори при цялата своя самоувереност и високомерие – да се изкачи там, където ще изгуби. Скорпионът не умее да показва чувствата си на хората, дори да изгаря от любов. Така е устроен.

С него не е страшно, макар у Скорпиона да има сривове – неговата свръхчувствителна натура може неочаквано да излезе на повърхността и тогава той започва да се държи много уязвимо.

1 място: Стрелец

Мъжествен знак, представителите на който, уви, предпочитат понякога да потвърждават собствената си мъжественост с изневери. Те имат много високо самомнение, затова искат за себе си само най-доброто и се стараят да го получат.

За Стрелците е характерно задължително да отговарят, дори да става дума за някаква лека обида. Ако някой път макар и леко ги засегнете, дори да е случайно, те ще ви го върнат. Стрелците обаче ненавиждат скандалите, изясняването на отношения – просто се боят от тези неща.