На секс-автостоп през Китай

На секс-автостоп през КитайМлада китайка планира пътешествие из Китай на секс-автостоп по време на ваканцията си. 19-годишната девойка, известна засега като Ю Пенг от Шанхай, публикувала съобщение в китайска социална мрежа, че търси „временен приятел”, който трябва да изглежда добре, да е на възраст под 30 години, по-висок от 1.75 м и разбира се, да е богат, съобщава The Daily Mirror.
„Той ще трябва да плати моето пребиваване в неговия град, а също да покрие всички разходи, докато му гостувам. Съответно, ще може да разчита да бъде през нощта с мен и да получи цялото ми внимание, а също така да се покаже в компания с истински хубаво момиче”, написала Ю. Както става ясно, девойката вече е пропътувала по този начин през източната част на Китай, но няма достатъчно пари сама да се издържа по време на пътешествието си.
Съобщението на младата китайка предизвикало възмутени отзиви и вълна от критика в социалната мрежа. Мнозина открито я обвинили, че практикува проституция. „Това е нещо като автостоп, няма от какво да се срамувам”, коментирала Ю Пенг.