На какви мъже се обричат различните зодии

На какви мъже се обричат различните зодии

Астролози твърдят, че всяка жена си избира мъж според собствения зодиакален знак. И обобщават наблюденията си. Вие пък може да проверите дали казват истината.

Овен

Родените под този знак най-често си избират грижливи мъже с чувство за хумор (това е така, защото самите вие обичате и умеете да се надсмивате над себе си и над другите). Но за съжаление се случва и така, че след време вашият избраник не ви оставя никакво лично пространство. В този случай най-доброто решение е намаляване на общуването.

Телец

Вие обръщате внимание на страстни и целеустремени мъже с ясна жизнена позиция. Но, от друга страна, вие не търпите, ако той започне да спори с вашата гледна точка и да доказва, че вие не сте права. В такава ситуация трудно избягвате конфликта, който може да има и твърде печални последствия.

Близнаци

Представителите на вашия знак жадуват за силни усещания, затова не е учудващо, че обичат настоящи авантюристи. И дори романът ви да прерасне в продължителни отношения, едно от важните качества, които вие продължавате да цените у партньора си, е желанието му за постоянно развитие и самоусъвършенстване. В противен случай, ако той спре и ви дръпне и вас, вие веднага губите интерес към него.

Рак

Ранимите раци не обичат емоционалните сътресения, заради това най-често обръщат внимание на мъже, на които могат да се доверят. Твърде често представителите на този знак започват отношения с колеги или стари приятели, като по тази начин избягват страха от възможни неприятни сюрпризи от страна на партньора.

Лъв

Доколкото лъвът практически винаги се намира в състояние на търсене на вдъхновение, вие се интересувате преди всичко от творчески натури. Освен това вродените ви лидерски качества и любовта към вниманието ви заставят да търсите партньор, способен да ви прави достойна компания на червения килим.

Дева

По правило вие обръщате внимание на емоционалните мъже, способни да оценят вашата поддръжка. И в същото време – които не могат да ви се отблагодарят за проявената грижа. С „длъжниците” си вие развивате отношенията си рязко и без да се обяснявате. Според вас най-страшното в едни взаимоотношения е партньорът ви да престане да цени онова, което правите за него.

Везни

Най-много в мъжете ви възбуждат енергията и увереността им в себе си. Освен това вие много цените красивите постъпки – дори очакването на прозореца или пътуване до другия край на града за любимата ви кутия шоколадови бонбони.

Скорпион

На вас ви е нужен надежден партньор, способен да ви поддържа във всички начинания, понякога дори такива, които водят до провал. В същото време вие сте способни много да дадете на партньора, като очаквате и от негова страна не по-малко себеотдаване.

Стрелец

Интелект и безстрашие – това може да покори представителите на Стрелеца. Особено много вие цените този мъж, който, без да се замисли и без да трепне, ще се отправи с вас на пътешествие дори до края на света в търсене на приключения.

Козирог

Доколкото голяма част от времето си прекарвате на работа, не е странно, че обичате мъже, които са способни достатъчно бързо да осъзнаят доколко са важни за тях вашите отношения. Освен това заради плътния си график вие искате да видите човек, способен да ви поддържа, когато силите ви са на привършване.

Водолей

На водолеите – мечтателки подхождат мъже със силен характер, способни да приемат решение не само за себе си, но и за своя партньор. Освен това вие цените в представителите на противоположния пол оригиналния поглед към нещата и доброто чувство за хумор.

Риби

На вас ви подхождат мъже, твърдо стъпили на краката си: на Рибите е необходим партньор, способен да внесе ред в хаотичния им живот. На свой ред вие може да подарите на партньора си най-ярките емоции в живота.