Мъжете обръщат глави от вас? Вижте какво не им харесва

Мъжете обръщат глави от вас Вижте какво не им харесва

Жената е готова да стори много неща, за да се хареса на един мъж. Приятно й е, когато я заглеждат, няма какво да се лъжем. Дори жената да не си поставя за цел да съблазни някого, вниманието от страна на силния пол винаги повдига самооценката й, кара я да се чувства красива и желана. Факт е, че мъжете много си падат по някои от женските бюти прийоми – алени устни, красив маникюр, разкошни къдрици. Но има и неща във външността на една жена, които дразнят мъжете и направо ги отблъскват. Какви са те, разкриват специалистите пред електронното издание femmie.ru.

Криви зъби

Има доста жени, които не отделят нужното внимание на зъбите си, все едно това не е нещо важно. Разбира се, индивидуалността винаги е нещо хубаво. Но ако имате възможност да коригирате някой видим недостатък в усмивката си, просто го направете. Кривите зъби са едно от най-неприятните неща за мъжа в женската външност.

Подпухнали устни

Формата на устните на красавицата Анджелина Джоли може и да са безспорен фаворит за мъжете. Навярно с право – те са сочни, плътни, изкусителни, изкушават мъжа да ги нацелува. Знаейки това, младите (а и не само младите) дами безстрашно се отправят към козметика и са готови да изръсят маса пари за това да направят устните си по-големи и по-пухкави. Да се увлечеш по подобна мода, е от лесно по-лесно. Анкета сред мъжете обаче показва, че те не харесват подутите силиконови устни, които могат само да ви загрозят. Някои дотолкова се увличат, че устните им заприличват на патешки клюн. Повярвайте, никой мъж не харесва това! Вместо силикон консултирайте се с козметиците. Има наистина вълшебни козметични средства от рода на кремовете и желетата, които са в състояние да направят устните ви привлекателни и изкусителни за мъжа.

Прекалено агресивен макиаж

В стремежа си да привлекат вниманието на силния пол, жените понякога прекаляват с макиажа. Очите по-ярки, устните по-червени, веждите по-тъмни, прекалено много пудра и руж на лицето – ето ви „красавица”, след която един мъж няма да се обърне. Не забравяйте, че мъжете ценят много естествената красота. Използвайте макиажа само за да подчертаете своите достойнства и грамотно да прикриете недостатъците.

Прекалено сложни прически

Сложните конструкции на косата, напомнящи Вавилонската кула, обилно лакирана при това, въобще не се вписват в представата за красива жена на един мъж. Не стига че такива прически само ще ви състарят, но те изглеждат и неестествени. Най-добрите прически от гледна точка на мъжа са романтично разпуснатите коси, небрежните къдрици, направени като че ли набързо, но много ефектни.