Музеят на мадам Тюсо за първи път показва всички агенти 007

Музеят на мадам Тюсо за първи път показва всички агенти 007

Музеят на мадам Тюсо за първи път ще представи през есента в Лондон всички агенти 007, съобщава британското издание Metro. Всичките шестима Бонд ще могат да се видят от 17 октомври, когато излиза на екран поредната версия на великия агент „007: Спектър”.
Проектът е доста амбициозен, съобщава изданието. На скулпторите е бил „предоставен достъп” до размерите на изпълнителите на ролята на Джемс Бонс, за да се получат восъчни фигури, максимално близки до оригинала.

Костюмите за всеки от восъчните герои е разработила носителката на Оскар Линди Хеминг.

Като резултат всички посетители на музея ще могат да се фотографират със своя любим агент 007. Тази роля е изиграна в различните периоди от Шон Конъри, Роджър Мур, Джордж Лезенби, Тимъти Далнът, Пиърс Броснан и Даниел Крейг. Какво удоволствие за феновете на британския агент 007 да видят всичките му превъплашения на едно място!

След изложбата в Лондон восъчните Джеймс Бондовци ще тръгнат на световно турне.

Сюжетът на 24-я „Джеймс Бонд разказва за загадъчно съобщение от миналото, което го изпраща на измамна мисия в Мексико сити и в крайна сметка в Рим, където той среща Лусия Скара (Моника Белучи), красивата и недостъпна вдовица на скандален престъпник. Бонд прониква на едно тайно събрание и разкрива съществуването на зловеща организация, известна като SPECTRE.

Междувременно в Лондон, Maкс Денбиг (Aндрю Скот), новият ръководител на Центъра за национална сигурност, поставя под съмнение действията на Бонд и оспорва значимостта на MI6, ръководена от M (Рейф Файнс). Бонд тайно успява да привлече Мънипени (Наоми Харис) и Q (Бен Уишоу), за да му помогнат да открие Mаделайн Суон (Леа Сейду), дъщеря на стария му враг мистър Уайт (Йеспер Кристенсен), която може би държи нишката, чрез която да се разплете паяжината на SPECTRE.

Като дъщеря на убиец, тя разбира Бонд по начин, невъзможен за останалите.
Когато Бонд се добира до сърцето на SPECTRE, той научава за смразяващ връзка между себе си и врага, когото той издирва, изигран от Кристоф Валц.