Лъжливи мъжки фрази за завличане в леглото

Лъжливи мъжки фрази за завличане в леглотоВие имате връзка отскоро, или малко по-отдавна, но все още не сте правили секс. Опитвате се да надникнете у него и да го опознаете, преди да влезете в леглото. Питате се що за човек и що за мъж е. А дали той мисли само и единствено за секс с вас? Има няколко мъжки фрази, които, понякога лъжливи и с доза фалш, се опитват да ви вкарат в леглото. Прикрито, но го искат. А вие сте така устроена, както и повечето жени, че обичате да слушате мъжа до вас. Повечето мъже пък умеят да говорят сладко. Затова – бъдете нащрек и четете внимателно онова, което той ви казва. В повечето случаи просто се опитва да ви съблазни.

1. „Няма ли да ме поканиш у вас да пием кафе? Поне за 10 минутки…“. Фраза като от лош филм, която е в състояние да изпорти дори най-прекрасната вечер със своята баналност. Но опитайте да погледнете на нея по друг начин: той прекрасно разбира, че в това предложение няма интрига. С две думи: той ви казва с подтекст: Е, какво, няма ли най-после да правим секс? Действайте, ако чувствате, че сте готова на това. В случай, че вие заникъде не бързате, просто оставете поканата към него за някой друг път. Ако изберете третия вариант – да го поканите на гости, но да не правите секс с него, той не без основание ще ви вземе за най-наивната жена на света.

2. „Заповядай у нас, ще погледаме кино“. Ако още не сте правили секс, тази фраза буквално означава: Той сериозно вярва, че в края на краищата това ще се случи точно днес. Той, разбира се, ще пусне вашия любим филм, а не своя – за да бъде контактът с вас максимален. Виното, свещите и неговата мнима заинтересованост от сюжетната линия на филма ще приспят вашата бдителност. И само на пръв поглед подобен сценарий прилича на детска играчка – според световна статистика именно на него се доверяват повечето мъже.

3. „Нека просто полежим…“ Естествено това е пошло – по-скоро прерогатив на юношеската съблазън, отколкото отношения между зрели хора. Оказва се обаче, че и млади девойки, и жени са готови да се хванат на тази уловка. Просто да се полежи означава сетивен контакт с емоционална съставка, което пък е най-верният път към секса, доколкото останалите бариери са паднали. Да лежи до мъж без желание за близост при една жена е трудно, особено ако го харесва. А това буквално развързва ръцете на мъжа. Да ви съблазни лежаща – това е най-вече въпрос на техника.

4. „Няма да те дам на никого“. О-о-о-о, това е толкова трогателно и така…изтъркано! Това е сценарий от мексиканските и бразилските сапунки. „Постарай се да бъдеш поне малко оригинален“, би отвърнала всяка интелигентна жена в този момент.

5. „Аз ще бъда завинаги с теб!“. „Екстрасенс ли си?“ би трябвало да е вашият отговор. Откъде хората би могло да знаят какво ще се случи в бъдещето? Ако всичко бе толкова просто, нямаше да има брачни договори, нямаше да съществува и фразата „непремирими противоречия“ като причина за раздяла при всяка угасваща любов. Едно от двете е вярно: или мъжът до вас е лишен от въображение, или просто обича да ласкае ушите на доверчиви дами.

6. „Ти си жената на моите мечти“. Толкова скоро? Вярно, това е балсам за душата на всяка жена, но откъде иде този внезапен патос? Трябва да сте абсолютен нарцис или обратно – жена с много ниска самооценка, за да се вържете на подобна уловка. Пробвайте да понижите градуса на подобно изказване с нещо от рода на „Хайде по-леко“. Ако се засмее, означава, че има чувството за самоирония и не всичко е пропаднало. Ако театрално се направи на обиден – по-добре оставете този екземпляр на любителките на отдиха по турското крайбрежие.

7. „Мечтая за деца. Готов съм на сериозни отношения“. Ако той е минал 40 г. и няма нито един брак зад гърба си, би могло да му се вярва. Но в същото време не ви ли притеснява мъж, който до 40 г. така и не се е решил да създаде семейство? В повечето случаи да кажеш на жената, че имаш желание за семейство и деца, е опит да се спечели доверието и скоро да се сбъдне желаната сексуална близост.

8. „Още не съм се разделил с теб, а вече скучая“. Не изключваме възможността това да е истина, но в повечето случаи на подобни сантименти мъжът се отдава, за да ускори хода на нещата. Естествено подобни фрази звучат убийствено правдоподобно, но ако включим здравия разум, ще разберем, че този загадъчен шепот прозвучава в минутите, когато губим бдителността си. Най-добрият способ да проверите наистина ли скучае така вашият герой, това е да погледнете на мъката му от разстояние. Ако той скучае само в обстановката, която предразполага към интимна близост, а във времето между срещите ви не проявява никаква активност, то по-скоро този фокус му помага да съблазни не една жена.

9. „Запознай ме с родителите си“. Вие сериозно ли мислите, че преди секса с вас един мъж може да мечтае за това? Без коментар!

10. „Вярвам в приятелството между мъжа и жената“. Гениално! Това вече е заявка за оригиналност. Може ли да има дълбочина в тази фраза? Според световна статистика 90 на сто от мъжете не вярват в никакво приятелство, освен мъжкото. И почти всички те не престават да се учудват от факта, че жените по някакви неведоми причини продължават да смятат за утопически, от мъжка гледна точка, подобен модел на приятелски отношения. И в момента, в който той произнася фразата за вярата си в такава дружба, във вашата глава преминават хиляди мисли – какъв е той, що за човек е, с непредубедено съзнание, и ако нищо не се получи с нашия роман, перспективата за такова приятелство е прекрасен вариант. Това придава на неговия образ и психологически портрет допълнително обаяние. Тук точно трябва да внимавате много – да станете жертва на подобен мъж е увлекателно, но доста опасно.