Любовен хороскоп за 2018 година (първа част)

Любовен хороскоп за 2018 година (първа част)

Овен

Бъдете сдържани. Вашата страст може сериозно да усложни отношенията. Освен това вашият партньор, с който всичко би трябвало да е наред, неочаквано ще се прояви като инфантилен и не толкова емоционален. Не бързайте да правите изводи, пробвайте да се разберете, намерете причината. Не е изключено причината да е у вас. И добрата новина за тия, които не ги засяга написаното. Вие сте сами? Вероятността в тази година окончателно да смените този не толкова приятен статус е доста висока.

Телец

Това е годината на кучето, а кучето е предано същество и романите настрани не са му по сърце. Така че да водите двойнствен живот през 2018-а по принцип е опасно и глупаво занятие. Постарайте се да не изразходвате своите чувства прекалено интензивно. И ако се запознаете в нова връзка, не бързайте да се „хвърляте в басейна”, по-добре е предварително да опознаете добре човека и после да решите нужен ли ви е той или не. По-скоро не нужен ли ви е, а ще бъдете ли щастливи с него.

Близнаци

Внимавайте, Близнаци, и икономисвайте душевните си сили – в добрия смисъл. 2018-а ви обещава запознанство, което ще се окаже съдбоносно. Само голяма молба към вас – внимателно се вслушвайте в себе си и не по-малко внимателно изучавайте този, който ще претендира за вашата съдба. И още. Два пъти по-внимателни бъдете в евентуалното „презареждане” на прекъснат някога роман. Да, сближаването с човек от миналото може да е доста възбуждащо, но се постарайте да натискате спирачката по-често.

Рак

В живота ви се задават промени. Звучи малко банално, но е факт. Става въпрос за промени, които решително променят обичайното съществуване. Това може да е голяма любов, която има всички шансове да продължи не повече от година. Впрочем, всичко е във ваши ръце. Вие можете да съхраните този роман, ако се постараете. Успехът ще се преобърне в предложение за брак в навечерието на 2019 г. Колкото до тези, които са щастливи в двойка, един съвет: дръжте се здраво един за друг.

Лъв

На Лъва се препоръчва да бъде много акуратен в изразходването на сърдечните си чувства. Не се увличайте от нещо, което е видно, че ще е временно, просто не си губете времето. Тогава във вашия живот ще се появи онзи, комуто вашите чувства ще са наистина необходими. Не е изключен вариантът за възстановяване на предишна любов и колкото и да е странно, този вариант ще се окаже напълно удачен.

Дева

За разлика от Лъва Девите не трябва да икономисват чувстата си.
Бъдете отворени към света, завързвайте запознанства, опознавайте хората (спазвайте мярката, естествено). Онези, които са намерили своята половинка, да не бързат с изводите и да не се разочароват от партньора, ако той внезапно допусне някоя грешка. В края на краищата помислете дали вие винаги правите всичко правилно.
(Следва продължение)