Начало Още Астроинфо Любовен хороскоп за 2018 година (част втора)

Любовен хороскоп за 2018 година (част втора)

Любовен хороскоп за 2018 година (част втора)

Везни

Забравете за съблазните и изкушенията: ако сте в двойка, каквото и да става, не завързвайте романи встрани. Или направо късайте отношения и създавайте нови. В противен случай всичко ще ви се върне тъпкано. И помнете, че през 2018-а може да дадете свободно на сърдечните си планове. Всичко ще дойде от самосебе си и тогава, когато е нужно. Един съвет: не се отказвайте от покани на гости, дори да сте уморени. Там може би ви очаква изненада…

Скорпион

По-малко лидерство, по-малко грубост в отношенията. Бъдете по-меки, забравете за ревността и като цяло следете за проявите на своите чувства. Скорпионите ги очакват прекрасни срещи, в които ще се окажете такива романтици, че привичният ви скеспис внезапно ще изчезне. Не се бойте да живеете, не се опасявайте от неочаквани обрати.

Стрелец

Бъдете наясно с чувствата си. Обичате ли или не обичате? Отговорете си на този въпрос, но честно. Нужна ли ви е любовта в момента? Ако да – напред и без съмнения. Ако срещнете бившия възлюбен, може да се отдадете на чувството – всичко може да се случи. Защо да пропускате един добър шанс?

Козирог

Ще имате шанса да срещнете не просто любовта, а настоящ приятел. Вярно е, че по пътя към това може да възникнат препятствия. Какви точно не знаем, но вие ще можете точно да ги определите и почувствате. Бъдете нащрек. И следете за своята външност. Каквото и да се случва, не си позволявайте да будувате посред нощ заради някакъв стрес. Повярвайте, стресът ще отмине, но последствията му ще останат.

Водолей

Звездите вещаят любов в духа на най-романтичните филми. А каква точно ще е любовта, решавате вие. И още. Колкото и да сте се влюбили, не трябва още на втората среща да говорите за брак. Не е важно в каква форма може да прозвучи това – дори да ви зададат пряко въпроса, по-добре е да замълчите. Така трябва.

Риби

Много любов, много, до ръба на чашата. Постарайте се само да не забивате в миналото на вашия избраник. Всеки човек се сблъсква с различни житейски ситуации и колкото по-малко знае, толкова по-добре спи. Онези, които са в брак, може да изпитат сложни ситуации, предизвикани от регулярно недоразбиране. Не свеждайте до нулата температурата на вашите отношения, защото нещата може да приключат зле. Може да хвърлите маса време и сили, за да възстановите предишните отношения.