Кръвната група определя какъв сте в леглото

Кръвната група определя какъв сте в леглото

Учените са доказали, че темпераментът на човека – и най-вече сексуалният му темперамент, до голяма степен зависи от свойствата на еритроцитите (червените кръвни телца). Всъщност крилатата фраза „гореща кръв” не е просто фраза с метафорично значение. Сексолозите са провели изследвания на повече от 3000 анкетирани, за да стигнат до извода, че темпераментът зависи от кръвната група. Изводите?

Хората с кръвна група 0 са най-страстните и неуморими любовници, които винаги вземат инициативата в секса в свои ръце. В тази област те просто нямат равни – способни са буквално да източат сексуалната енергия на партньора си, при това винаги остават верни и не изневеряват.

Носителите на кръвна група А са също така верни към партньора си в леглото и доста активни в секса. Ненаситни са в любовните ласки, но за разлика от притежателите на първата кръвна група оставят инициативата на партньора си. За тях важното е процесът да не зацикли, за да получат пълно удоволствие от секса. Често предпочитат оралните ласки.

Притежателите на кръвна група В са най-изобретателни в секса. Стига се дотам, че понякога в интимната сфера те подхождат едва ли не от научно-просветителска гледна точка. Преди да преминат към практиката, щателно изучават теорията – гледат филми, четат статии, след което демонстрират наученото пред партньора.

Хората с кръвна група АВ са на другия полюс – не са им необходими никакви теоретични знания, всичко е дело на интуицията. С други думи, в леглото се чувстват като риба във вода и успяват винаги да доставят наслада и на себе си, и на партньора.