Кое прави жената несексуална

Кое прави жената несексуална

Почти няма жена на света, която да не иска да изглежда по-секси в очите на мъжа и да хваща погледа на силния пол. Повечето жени са убедени, че знаят отговора как биха могли да го постигнат. Оказва се обаче, че в погледа на мъжа има и по-различни неща, които не са свързани само с изваяната фигура, красивия бюст и дългите бедра. Интересно проучване е направил наскоро електронният портал woman.ru, като отговори на акнетата са дали 13 000 мъже. Те са били „изпитани” по темата кое прави една жена несексуална. Има и доста изненадващи тенденции. Вижте ги.

С голям превес на гласовете главният убиец на женската привлекателност се оказва неприятният мирис. Така смятат 64% от допитаните. Несексуални още се оказват и жените, които не са добре поддържани. Това посочват пък 55 на сто от мъжете. 51% гласуват за повишеното окосмяване.
Като цяло според аудиторията анкетирани жените стават несексуални по 3 причини: излишно тегло (31% от гласовете), пълна скованост в леглото (31% от допитаните) и … навикът да се правят забележки за всичко на света.

Освен пискливия глас (28% от анкетираните го наричат несексуален), жените се лишават от очарование и заради някои навици: пушенето (25 на сто от допитаните), пресмятането на калориите на глас по време на хранене (за това също гласуват 25 на сто), разказите в стил ретро – спомени за бившия.
3104 човека пък са уверени, че несъвместимо с имиджа е и говоренето на бебешки език. Това обаче не пречи на мъжете да се обръщат към любимата с „бебче”.
Отсъствието на чувство за хумор и прекалено примамливия макияж са събрали по 19% недоволни гласове.

16% от допитаните смятат, че ултра мини полата и прекалено голямото деколте, както и пиърсингът на пъпчето влияят негативно върху женската сексуалност.
Впрочем експертите са категорични, че за различните мъже различните понятия за женска несексуалност (съответно и сексуалност) са различни. Отсъствието на някои „сексуален” признак у една жена може да отблъсне един мъж, но да привлече друг. При мъжете от различните възрасти се менят и вкусовете. По принцип някои прояви на заболяване – втренчен поглед, опадваща коса, излишно тегло, неуверена походка, отблъскват средностатистическия мъж. Този списък може да бъде продължен с небрежността, която може да говори за това, че жената недостатъчно обръща внимание на вида си. Освен това добрият външен вид подсказва, че този човек иска да се понрави, следователно е настроен за отношения, което пък настройва повече мъже да искат да опознаят такава жена.

Следващото: мъжествените мъже биват привлечени от женствени жени. Затова проявата на мъжко поведение у жената под всякаква форма може да отблъсне мъжа. Привличат се противоположнистите.
И още един важен момент. Мъжете не по-малко от жените се нуждаят от комплменти. Много жени са уверени в това, че мъжете, които ги напускат, го правят само заради младостта на техните съперници и привлекателната им фигура. Да, понякога наистина е така. Значим обаче е този факт, че много жени забравят за това, че мъжът до тях трябва да бъде уважаван и хвален.