Кариерен хороскоп за 2016 година

Кариерен хороскоп за 2016 година

Краят на всяка година е повод не само за равносметка, но и за поглед напред, към онова, което предстои. Какво ще се случи с личния ни живот? А с професионалния? Ще успеем ли да вървим успешно по пътя на избраната кариера, или ще има спънки? Предлагаме ви кариерен хороскоп за 2016 г., подготвен от известни астролози.

Овен

По отношение на кариерата този зодиакален знак е един от най-успешните за 2016 г. Вашите перспективи изглеждат все по-ярки, а най-важната ви задача е да държите ситуацията под контрол. Вие сте енергични, амбициозни и много сериозно настроени за работа върху собствения имидж.

Тайната на вашия успех е в постоянния анализ на собствените постъпки и ясна представа за преследваните цели, които сте си набелязали в професионален план. През май и юни ви се откриват нови перспективи, които ще ви дадат шанса да строите по-дългосрочни планове – до края на настоящото десетилетие. Лятото ще ви зареди с решимост: не губете време, действайте!

Телец

Кариерният ви хороскоп за 2016-а сочи, че основните събития за вас в този план ще се развият през ноември и декември. За да се придвижите сериозно напред, ще ви се наложи да преосмислите и преоцените някои епизоди от вашето минало. А още по-добре – да погледнете в бъдещето от съвсем различна точка на зрение, не такава, каквато сте имали досега.

За да се разделите с онова, което ви пречи, ще трябва да се заредите с решимост и смелост. Не се опасявайте от сериозни сътресения: няма да ви се налага да захлопвате врати завинаги.

Близнаци

В тази година най-важното за вас е да не губите темпото и да продължавате напред. На работното място най-благоприятното време ще настъпи през март, когато ще се появи уникална възможност, от която няма да пропуснете да се възползвате. Именно за това вие отдавна сте си мечтали и сте си представяли – че сте готови да встъпите в нова роля.

Нищо чудно обаче да усетите, че миналото не иска да се разделя лесно с вас. През май и юни ще се постараете да разрешите този проблем, а през юли ще усетите, че успявате. Да се отървете от властта на миналото ви пречат и някакви лични причини: постарайте са да демонстрирате пред околните, че съвсем не всичко зависи от тях.

Рак

Хороскопът за 2016-а ви показва категорично едно нещо: ако настоящият ви образ на живот не оправдава очакванията ви, значи е настанало време за промяна. Вашето придвижване по служебната стълбица до голяма степен ще зависи от решенията, които ще вземете през юни и септември.

Като цяло в каквото и направление да поемете, второто полугодие ще се окаже за вас много продуктивно и ще ви донесе по-голямо удовлетворение, отколкото първите 6 месеца на годината. Възможно е в решаващ фактор за това да се превърне появилата се у вас конкретна цел. Така или иначе, краят на годината обещава да е много сполучлив.

Лъв

В кариерно отношение звездите ви вещаят стабилно придвижване напред и нагоре в продължение на цялата година. Изключение могат да бъдат някакви непредвидени събития, които могат да възникнат през февруари. Вие имате достатъчно сили и резерви, за да решите проблема незабавно, но впоследствие е възможно да се обади накърнената ви гордост.

Случилото се през февруари трябва да ви подбуди само към едно: в следващите успешни месеци се постарайте внимателно да следите за собствените решения и действия, дотогава, докато самите не почувствате, че сте възстановили напълно жизнения си потенциал.

Дева

Най-значимите промени в кариерно отношение могат да се случат през юни. С настъпването на първия летен месец с радост ще усетите, че хората около вас най-накрая оценяват по достойнство вашите способности и професионални постижения. Този душевен подем ще изиграе важна роля в преобразяването ви през 2016 г.

В края на крайщата, ще имате шанса да пуснете в ход отдавна трупания си потенциал и да реализирате възможностите си. Звездите и най-вече царственият Юпитер благоприятстват за това, сериозно повишавайки самооценката ви.

Везни

Главният съвет, който ви дават звездите през тази година: постарайте се да не разпилявате собствените сили в прекалено много направления и не се стремете да угаждате на абсолютно всеки. Вместо това далеч по-добре е да се съсредоточите върху вашите лични желания и цели — това ще ви позволи да извлечете максимума при минимални загуби.

В кариерните си планове през лятото може да се озовете на гребена на вълната, която ви носи напред към успеха и изкачването на служебната стълбица. Юли е най-подходящият момент за действие, а успехът ще ви съпътства чак до септември. Не се опасявайте да се възползвате от шансовете, които се откриват пред вас.

Скорпион

Вашият войнствен покровител Марс влиза в знака на Скорпиона в началото на януари и остава там цели седем месеца. Това означава, че вашите кариерни успехи и перспективи през 2016-а обещават стабилен ръст, като най-удачни са месеците април и юни. През септември е възможно да се въодушевите от ново увлечение, което не е свързано с настоящата ви работа.

Тласъкът може да е толкова мощен, че да ви принуди дори да поемете по нов професионален път. И макар да е още рано да говорим, че вие сте готови да се разделите с професионалното си обкръжение, това ново вдъхновение обещава да се превърне за вас в една от главните теми през следващата 2017 г.

Стрелец

Идващата 2016-а може да се превърне за вас в една от най-успешните по отношение на професионалната кариера. Още от самото начало Юпитер – планетата на процъфтяването и успеха, уверено се настанява в горната част на вашата звездна карта и остава там до септември. А с настъпването на есента слънчевото затъмнение става за вас онази веха, която ви открива пътя към съвършенството.

Имате рядката и ценна възможност без особени сътресения и трудности да се изкачите на следващото стъпало на успеха. Не е изключено да ви очаква период, в който ще трябва да се захванете с две неща едновременно, но този отрязък от време няма да продължи дълго.

Козирог

Имате солидни шансове да постигнете поставените цели: Повелителят на успеха Юпитер се доближава до най-горния сектор на вашата звездна карта, откъдето може да управлява събитията. Още по-интересно може да се окаже мартенското съчетание на планетите, което ще и позволи да погледнете в бъдещето в най-широка перспектива.

Ако отношенията ви с околните не са ви безразлични по отношение на етиката, а в бизнеса се стремите не само да заработвате пари, този момент може да се превърне в повратен за вашата главна цел.

Водолей

Онзи, който няма пред себе си ясни цели, трудно върви напред. Събитията, на които ви предстои да обърнете особено внимание, могат да настъпят в кариерата ви през април – май. Като резултат всичко ще се разреши благополучно, въпреки че на работното място рискува да напомни за себе си някакъв проблем, с който искате, а не можете да се разделите.

Може да получите деликатно, но много изгодно предложение: възможно е да ви се наложи дори да поработите тайно за конкуренти, а окончателната развръзка ще настъпи през ноември.

Риби

През тази година ще ви се наложи сериозно да помислите как ще изпълните всички обещания, дадени пред околните, при това съвсем сам. Вашият кариерен хороскоп се намира под силното влияние на Сатурн, а това означава, че ви предстои сериозно да се потрудите. Затова пък и наградата за вашите усилия ще бъде подобаваща.

Работата е в това, че при цялата си сурова взискателност Сатурн е справедлив и няма да станат нещата с пестене на усилия. Не губете надежда и бодрост на духа за дребни неудачи през март и април. Съберете сили и опитайте отново: през юни ще се окажете в печеливша позиция.