Какво ни очаква през август

Какво ни очаква през август

Август е месецът на отпуските и морето. Какво обаче ще ни донесе той? Отговор на този въпрос дава руският екстрасенс Александър Литвин.
Според него август влиза в правото си енергично, моментално сменяйки детската непосредственост на юли с напълно зрелия прагматизъм. Впрочем инфантилността на предходния месец е внесла някои корективи в живота ни, в резултат на които първата седмица на август ще бъде опасна с неразчетени желания.

В това време на нас ще ни се иска да бъдем всичко и всички, и то веднага. Това обаче няма да ни направи щастливи дълго напред във времето. Заради ниската си интиуция през август нашите лични планове няма да съвпадат с плановете на мирозданието и само мултизадачността, която се проявява под влиянието на августовската енергия, ще позволи на мнозина да открият поне едно направление в реализацията на задачите през последния летен месец.

Любов и семейство

Любовта и семейството няма да бъдат помрачени от сериозни конфликти, тъй като август е достатъчно дипломатичен месец. Все пак обаче трябва да имаме едно наум, че дипломацията винаги носи в себе си елемент на хитрост и важното е да не се увлечем и да не надхитрим самите себе си.

Грешките, допуснати този месец, ще бъдат идентифицирани късно, но всичко ще си дойде на местото след половин година.
Отношенията в партньорската двойка мъж – жена през август ще са балансирани и обмислени. Те няма да приличат на юлската експресивност, а ако през август получите предложение за ръката и сърцето на някого, към това може да се отнасяте напълно сериозно. Това няма да е спонтанно решение, а действително желание за здраво партньорство и продължение на рода.

През август трябва да внимавате за необходимостта от координирани действия в семейството. Желанието да се подобрят условията на живот на цялото семейство не трябва да нарушават правата на отделните му членове. Семейните съвети ще са полезни, особено що се отнася до най-младите във фамилията.
Положително влияние ще имат големите празници и купони, но е добре да не ги ограничавате само във вашето семейство: през август е добре да се запознаете с приятелите на вашите деца и техните родители.

Деца

Децата този месец порастват и започват да осъзнават, че невинаги трябва да споделят тайните си с възрастните. Естествено техните малки хитринки са очевидни, но се направете, че не ги забелязвате. Към детските тайни трябва да се отнасяте твърде внимателно и ако детето нещо ви сподели под секрет, наистина го запазете в тайна.

Август е най-доброто време за това да обясните на детето необходимостта от стратегическо планиране и конфиденциалност по отношение на най-важните планове за бъдещето. Задачата на родителите е да научат детето да анализира своите постъпки и да изяснят до какъв резултат може да доведат техните действия впоследствие. Последният месец на лятото е време, в което нивото на интуиция е ниско.

В това време е по-добре да правим само краткосрочни тактически прогнози.
Отделете максимално внимание на първолаците. Не се старайте да предизвикате у тях изкуствен ентусиазъм във връзка с първия учебен ден, за да не последва тяхното разочарование.

Храна

През този месец е добре да се консумира с храната всичко вкусно и свежо – никакви продукти с консерванти и с продължителен срок на годност! Яжте много пресни плодове. Трябва да сте внимателни с апетита, който ще ви заставя да ядете повече, отколкото обикновено. През този месец е твърде лесно да натрупате излишни килограми. Доста сложно е обаче да се отървете от тях.

Начинания

Последният летен месец е идеалното време за придобиване на имущество, за начало на строителство и ремонт. Ако обаче наемате работници, задължително сключете с тях писмен договор след добра юридическа консултация, за да сте спокойни в решаването на задачите.

Опасности

Те са свързани с евентуални земетресения, с разрушени сгради и съоръжения. Трябва да внимавате и във всеки един момент да сте готови за евакуация.

(По материали от чуждестранния печат)