Как лъжат жените от различните зодии

Как лъжат жените от различните зодии

Знайно е, че астролозите виждат у всеки зодиакален знак уникални способности, една от които е повече или по-малко изразената склонност към лъжа и измама. Предлагаме ви един любопитен поглед към това как лъжат жените от различните зодии. Знаейки това, може да предотвратим някои спорни и дори конфликтни ситуации, пише dailyhoro.ru.

Овен

Жените от това съзвездие почти не умеят да лъжат и използват всякакви отговори, за да не бъдат уловени в някаква неточност. Тяхното упорство им позволява да стоят здраво стъпили на земята и да обмислят всяка ситуация, което напълно ги оправдава в очите на другите.

Телец

Дамите телци са способни на всякакви сложни лъжи, за да постигнат желания резултат. Те не се спират и продължават да оплитат в паяжините на лъжите си избрания обект – най-често за да се сдобият с неговите симпатии или близки отношения. Набелязвайки си цел, те се стараят да спечелят доверието и да привлекат вниманието на околните към своята персона.

Близнаци

Те използват лъжата като средство за постигане на лична изгода и благосъстояние. За тях това е своеобразна игра и възможност да проявят своя интелект и артистизъм. Притежават отлична фантазия и за да избегнат евентуално наказание, измислят правдоподобни истории, които ги оправдават.

Рак

Жените раци лъжат в изключителни случаи, най-често, за да се спасят от нещо. Прибягвайки до измамата, дамите от този знак се стараят да запазят чувствата и емоциите на скъпите на сърцето им хора, смекчавайки негативните страни на неприятностите.

Лъв

Благодарение на своя аристократизъм и високия си интелект, лъвиците са способни да излъжат така, че практически е невъзможно да бъдат уличени. Те разказват грандиозни и потресаващи истории, които е невъзможно да бъдат проверени. Доставя им удоволствие да заинтригуват хората, като не им дават и най-малък повод за съмнение.

Дева

Девите не могат да лъжат. Ако все пак го направят, тяхната неувереност и неправдоподобността на историята им ги издава моментално. Девите използват други методи, тъй като честолюбието им не им позволява измами.

Везни

Везните лъжат, за да защитят собствения си вътрешен свят от посегателства. Често на тях въобще не им се иска да излъжат, но обстоятелствата и хората около тях ги принуждават. Случва се те да лъжат и самите себе си, като вярват, че неприятностите ще се изпарят от самосебе си без всякакви усилия.

Скорпион

Скорпионите лъжат, за да предизвикат съжаление. От тях често можеш да чуеш трагична история, в която въобще не им върви. В този стремеж към съчувствие дамите от зодиакалния знак са в състояние да направят всичко, за да не ги заподозрат в лъжа.

Стрелец

Лъжата е необходима за стрелците поради собствения им характер. Те просто не могат да си представят, че може да се окаже прав някой друг, а не те. Въпреки това техните опити за лъжа рядко остават незабелязани. Дамите от този задиакален знак често измислят несъществуващи подробности и факти, които понякога дразнят околните.

Козирог

Дамите от това съзвездие прибягват до лъжа, когато им е необходимо да заставят някого да повярва в собственото си благополучие и независимост. Тяхното тщестлавие се нуждае от постоянно подхранване, затова козирозите се стремят да пробиват напред, украсявайки собствените си достойнства.

Водолей

Те лъжат много рядко. Понякога обаче не казват цялата истина, премълчавайки някои детайли. Това ги прави в очите на другите затворени неразговорчиви.

Риби

Те притежават богата фантазия и често техните лъжи напомнят добре измислен сюжет на книга или филм. Те се стремят да убедят околните в реалността на измисления от тях свят и искрено се обиждат, когато ги разобличат и ги свалят от небето на земята.