Как да изненадате любимия за Св. Валентин

Как да изненадате любимия за Св. ВалентинВярно е, че на 14 февруари немалко мъже ще се замислят какво да празнуват – Св. Валентин или Трифон Зарезан. Ако вашата силна половинка е настроен романтично, бихте могли приятно да го изненадате. Не със стандартния подарък – комплект за бръснене, риза или пуловер. Предлагаме ви няколко варианта, които със сигурност ще го трогнат.

Обичам те
Става дума за СМС загрявка преди романтичната вечер. Изпращайте му любовни послания през целия ден. Това е много приятна изненада, особено ако сте на работа и далеч един от друг. Можете да пускате СМС-ите на всеки кръгъл час с един единствен текст: „Обичам те“. Много оригинално ще е, ако го изпращате като гласово съобщение на различни езици. Може да се поровите в интернет и да откриете вълшебната фраза дори на хинди и суахили. Ако не е разбрал какво точно означава, ще му преведете вечерта. Примерно: Алоха Йа Ау Ое (хавайски), Его фило су (старогръцки), Яй елске дай (норвежки), T\’estim (каталунски), Ву ай мин (китайски), Любим те (словенски), Мимикупенда (суахили), Налигивагет (ескимоски).

Еротична история
Вариантът е „приказка за нощта“ за възрастни: прочетете на любимия еротичен разказ, който вие самата сте написала за празника. Може да го направите и в стихове. Като продължение на „литературната вечер“ разиграйте красива сцена от авторския разказ на живо. Действа безотказно.

Гореща вана
Класиката в жанра – свещи, приятен аромат, тиха фонова музика и нежни целувки във ваната, е длъжен да опита всеки поне веднъж в живота си. За най-смелите върви и вариантът ваната да е пълна догоре с шампанско. Съвместният душ след „магическите балони“ ще бъде приятното продължение на изненадата.

Изненада още сутринта
Пригответе на половинката си вкусна закуска в леглото и оставете до него на възглавницата любовно послание. Нека от сутринта да знае, че сте романтично настроена.

Тайнствената карта
Всички момчета като малки са мечтали поне веднъж да са пирати, които търсят тайнствени съкровища. Дори от този момент да са минали десетки години и до вас да има един двуметров силен мъж, повярвайте, в душата му все още някъде живее един млад пират с пластмасова сабя. Оригинален сюрприз за 14 февруари – търсене, което ще го доведе до заветната цел, тоест до подаръка. Например поръчайте за Св. Валентин СПА процедура за двама. На път към салона измислете за него две – три любопитни задачи. Например, да поръча в кафенето същата напитка, която е пил при първата си среща с вас. Или си припомнете романтична екскурзия, при която особено много ви е харесало нещо – ресторант, хотел, музей и т.н. Накарайте го да си спомни какво е било това. Нека този мислен маршрут ви напомни и на двамата щастливите мигове, в които сте били.

Изненада в мрежата
Социалните мрежи могат да изиграят приятна роля за празника. Защо да не ги използвате за един хубав сюрприз? Например, създайте в Instagram нов акаунт. За име използвайте някое от имената, с които се обръщате към любимия у дома. За да попълните профила, подберете някои от вашите любими фотографии – те ще бъдат една романтична ретроспекция на отношенията ви. А в Деня на влюбените просто отправете от този акаунт покана да половинката си за приятелство. Можете да го направите във всяка социална мрежа.

Ролева игра
Забавна психологическа игра, която може да разпали искрата на любовта дори у двойки, които дълги години са заедно. Договорете се да се срещнете на определено място и да разиграете пред останалите хора в заведението двама непознати, които се срещат за първи път, за да се запознаят, явно си допадат и нямат нищо против да прекарат вечерта заедно. Започнете от далеч: откъслечни погледи, първи стъпки при запознаването, кокетничене в бара… Проявете целия си актьорски талант, пробвайте да убедите сама себе си в реалността на случващото се и можете отново да преживеете това приятно и много вълнуващо чувство на първа среща с прекрасен непознат. Във вашата love story ще се появи още една романтична глава.

Удоволствието е в детайлите

Често се стремим да направим нещо удивително и си блъскаме главата в търсене на оригинален сюрприз за 14 февруари, а в действителност е необходимо само едно – да дадем на партньора възможност да се почувства особен в този ден. Бъдете ласкави, дружелюбни, по-страстни… Обгърнете любимия с максимална грижа и бъдете внимателни към детайлите. Започнете деня с целувка и закуска в леглото. Позвънете му на работа и му кажете колко много означава за вас. Приберете се по-рано, за да приготвите любимото му ястие. Побеждавайки в малкото, печелите голямото. Правило, което важи не само за Св. Валентин.