Идеалната брачна нощ

Идеалната брачна нощ

Тя се помни цял живот. Независимо от това колко е вълнуваща, а обикновено е. В повечето случаи емоциите са положителни. Независимо от това колко дълго двойката е била заедно преди официалното бракосъчетание. Предлагаме ви няколко съвета на експерти как вие като жена да превърнете първата брачна нощ в едно наистина неповторимо изживяване.

Въздържание

Опитайте да се въздържите от секс известно време преди сватбата. Продължителността на този период зависи само и единствено от вашата воля: от няколко дни до няколко месеца.
Естествено, ще е доста трудно, но това ще превърне брачната нощ в особена, желана и още по-гореща.

Флирт

Кокетничете, заигравайте, флиртувайте със своя новоизпечен съпруг по време на сватбеното тържество. Да, вярно е, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Все пак опитайте да срещате погледа му мимолетно, незабележимо от другите да се докосвате един друг и да се целувате, при това не само под виковете „Горчиво“ и оглушителните аплодисменти. Тези малки жестове на внимание ще се превърнат в отличен пролог към съпружеската нощ.

Аромат

Ароматите, които ви заобикалят, са способни особено силно да повлияят на емоционалните центрове на вашия мозък, да стимулират спомени и да създават настроение. Те успокояват, помагат да се отпуснете, да се заредите с енергия и да се възбудите. Грехота е да не се възползвате от това. Ако планирате да проведете брачната нощ в хотелска стая, помолете предварително да я украсят с любимите цветя и ароматни свещи. Ще загреят обстановката няколко капки особени ефирни масла – иланг иланг, сандалово дърво, лавандула, жасмин. Тези аромати увеличават възбудата и сексуалното желание.

Начало

Позволете на съпруга си да ви внесе в стаята на ръце. Романтичната традиция, която има корени още в Древния Рим, е удоволствие и за двамата партньори. Отговорете на този красив жест на половинката си с отпускащ масаж на цялото тяло, който по-бавно да премине в чувствен еротичен масаж.

Музика

Предварително запишете CD или изтеглете в мобилния си телефон ваши любими мелодии – такива, каквито обича съпругът ви. Нека те са готови да зазвучат във всеки един момент като фон на романтиката. Защо и да не повторите сватбения танц, но вече насаме?

Бельо

Красивото бельо за първата брачна нощ – съпругът не трябва да го вижда до сватбата, е задължителен атрибут за празника. Постарайте са да бъде сексапилно и предизвикателно. Мъжът трябва да усети вашата възбуда и увереност в собствената сексуалност.

Послание

Може да запишете за половинката си някакво трогателно видеосъобщение, в което откровено да разкажете за всичко онова, заради което го обичате: от очарователната усмивка, през чувството за хумор, до неговата мъжественост и в същото време нежност. Той ще бъде приятно изненадан и трогнат.

Храна

Нахранете се един друг. Това е много приятен и романтичен способ да се започне интимната близост. Оставете тежките блюда за гостите в ресторанта. Купичка с ягоди, резени диня, шоколадови трюфели – всички те са отличен вариант да преминете бързо и лесно в леглото и да се любите със страст.

Афродизиаци

Продължение на гастрономическата и еротичната тема: както е известно, някои продукти може да повишат вашето либидо. Най-безспорният и любим афродизиак е шоколадът, който съдържа веществото фенилетиламин, който поражда настроение за секс. А медът и стридите съдържат минерали, които увеличават производството на тестостерон.

Игра

Изиграйте еротична игра, например „Открий меда“. Завържете очите на съпруга си и капнете някъде по тялото си капка мед или някакъв сладък сок и му поставете задача да я открие. От време навреме му подсказвайте накъде да движи устните и езика си.

Сексът

Много двойки се съгласяват с тезата, че първият секс в отношенията им е особен. Защо да не опитате да пресъздадете поне частично атмосферата на първия ви интимен контакт и същите страстни усещания? Можете например да подготвите същата музика, да нанесете същия парфюм или просто да напомните на любимия с думи онзи пръв хубав еротичен момент.

Подарък

Оставете на леглото подарък за мъжа си със сексуален подтекст. По-смелите могат да купят на половинката си някаква секс играчка, която може да се тества още същата вечер. Защо не?

Вана

Класика в жанра: вана с листенца от рози, свещи и масажно масло. Напълнете с вода и се наслаждавайте.

Поговорете

И съберете сили. Изгубете малко време, за да дойдете на себе си и да поговорите с него колко удивителен е бил изминалият ден. Спомнете си как сте се срещнали, каква е била първата ви интимна нощ. Това със сигурност ще ви накара да повторите!