Хороскоп 2018: Какво ни чака в годината на Кучето

Хороскоп 2018 Какво ни чака в годината на Кучето

Времето до Нова година ще се изтърколи бързо, което напомня, че е време за хороскопите. По традиция новогодишните предсказания съществуват в два календара – астрологичен Западен и Източен – „животински”. Какво се случва, ако двата календара се съвместят, разказва elle.ru.

Овен

Овенът и Кучето се обединяват от такива черти, каквито са честността и идеализма. Позитивният характер на Овена му помага да се справи с тревожността, която е свойствена на чувствителното Куче, поради което общото настроение на годината обещава да бъде радостно и енергично.

Кучето, на свой ред, предопределя здравия разум и добросъвестността, както и сериозното отношение към работата: родените под знака на Овена ще се заемат с достатъчно сложна работа, която ще ги зарадва с отличен резултат и материално възнаграждение. Ще ви се наложи да приемате решения и да действате бързо, но внимателно.

Много емоции ще предизвикат отношенията ви с партньора: постарайте се да разберете неговите постъпки, дори някои от тях да ви разочароват. Всеки има недостатъци, но в крайна сметка важното е да съхраните верността си един към друг.

Телец

Откритият, праволинеен Телец лесно се разбира с Кучето реалист: събитията през годината ще се развиват динамично и конструктивно. Ще се заемете с дела, в които има голям практически смисъл; възможно е във вашите проекти да се наложи да се включат юристи. Вие можете да се справите с всякакви сложности, ако отделите от кръга си на общуване хората, склонни към агресивна критика.

Окончателно да късате връзките не е нужно – просто не реагирайте и ги дръжте на нужната дистанция. Но главното, което очаква Телеца в годината на Кучето, е яркият роман, в който и от двете страни ще се появят щедри, самозабравящи се чувства. Любовта прави Телеца хиперчувствителен: вие много се нуждаете от нежност, друг партньор просто не ви подхожда.

Близнаци

На Близнаците с техния жив темперамент им е трудно да се разберат с Кучето, на което невинаги достига увереност в себе си. Характерът на годината е променлив: периоди, пълни с енергия и ентузиазъм, може да се сменят с моменти, когато ти се иска просто да поседиш в тишината и да потъгуваш.

В работата са възможни ситуации, когато ще започнете да търсите не ефективните решения, а формалното одобрение на околните или ще бързате да се притечете някому на помощ, забравяйки за собствените интереси. Но главното, което очаква Близнаците в годината на Кучето, са отношенията с любимия човек. На вас не ви подхожда живот в самота и вие с партньора си отлично го разбирате.

Рак

Нежният, сърдечен Рак и чувствителното Куче е една от най-хармоничните комбинации. Новата година ще бъде изпълнена с общуване с други хора: вие сте търпеливи, внимателни, отдава ви се прекрасно да разбирате околните, но понякога ще ви се налага да скривате собствените си чувства.

Нови запознанства ще ви помогнат да израснете в кариерата, да постигнете ново професионално ниво. Но главното, което ви очаква, е срещата с човек, който може смело да наречете „сродна душа”. Ако успеете да се справите с първите съмнения и да проявите малко по-малко скептицизъм, тези отношения може да имат много интересно бъдеще.

Лъв

Кучето е готово да стане верен спътник и помощник на Лъва -силен, щедър, великодушен. В настъпващата година вие ще се срещнете с важни хора, в чиито делови съвети трябва да се вслушате внимателно.

В работата ви може да възникнат няколко сложни ситуации; главното е в тях да проявите абсолютна честност и да не подведете партньорите си, които ви се доверяват, дори заради това да се наложи да настъпите малко собствените си интереси. Във всичко останало не е необходимо да търсите компромиси: годината обещава да бъде удачна, спокойна и плодотворна – както в професионален, така и в личен план.

Дева

В настъпващата година Девите трябва да се съсредоточат върху дела, които доста активно се втурват в личното им пространство. За да възстановят оптималния work—life balance, ще им се наложи да отстояват своите граници, да преодоляват предубеждения, да потърсят открито обсъждане на сложни въпроси, да проявяват повече твърдост и увереност в себе си.

Възможно е във вашето обкръжение да има хора, които изхождат не от общите, а изключително от своите користни интереси. На Девата ще се наложи още да преосмисли отношенията си с партньора: той ще проявява повече отговорност и грижи, ако усети, че вие му се доверявате и не се стараете да контролирате всяка негова стъпка.

Везни

Вие се харесвате на околните, те ценят вашето внимание, честност, приятния ви характер. Въпреки това през настъпващата година бъдете внимателни към конфликтните ситуации: възможно е някой да се опитва да ви манипулира, знаейки прекрасно, че вие не обичате кавгите и обикновено сте готови на всичко, за да ги избегнете.

Вашият дипломатичен характер позволява да намерите изход от най-завързаните ситуации, постарайте се обаче да не жертвате себе си, само и само да заслужите одобрението на колегите и началството. Главното, което ви очаква през 2018-а, е срещата със също такъв щедър, разбиращ и верен партньор. Така или иначе обаче в личния си живот вие давате повече, отколкото получавате.

Скорпион

Енергичният Скорпион се слави с добре развита интуиция, а от Кучето през тази година получава като подарък качества като целеустременост и трудолюбие. Всичко това заедно повишава вашата обща настройка и мотивация, добавя смелост, позволява ви да действате, решително преследвайки своите цели. В работата са възможни ситуации, в които ще трябва да отстоявате своите права.

Годината ще ви застави да обърнете по-голямо внимание на приятелските връзки: постарайте се да не пропускате нито една покана за рожден ден, за театрална премиера, изложба или светско парти. На личния фронт са възможни положителни промени, ако се научите по-открито да говорите за своите чувства.

Стрелец

Справедливият, добросъвестен, верен на идеалите си Стрелец и смелото, предано Куче – съвместявайки тези качества, сте способни да спасите света. В настъпващата година обаче се постарайте да не надценявате силите си, както и да не губите ентусиазма си.

Учете се по-меко да се отнасяте към компромисите: ще успеете да избегнете много разочарования, ако съумеете да бъдете по-малко категорични. В работата си трябва да обръщате особено внимание на детайлите; не пускайте на самотек важни дела. Обратното: в любовните дела може да си позволите повече лекомислие. Не всички романи или горещи признания обезателно трябва да се вземат сериозно.

Козирог

Козирогът умее да бъде щедър, открит с околните, но Кучето ще го научи по-твърдо да отстоява своите интереси. През цялата 2018-а ще ви върви, като Кучето ще добави разсъдливост в мислите и ефективност в постъпките. В работата се водите по-скоро от чувството за дълг, а не от материалния си интерес, но този път вашите усилия ще бъдат възнаградении във финансов план.

Постарайте се да не влизате в спорове по второстепенни въпроси; наи-голямо удовлетворение ще ви донесат не бизнес проектите, а възможността да общувате с близки хора, да развеселите приятел или да утешите приятелка.

В любовта вие като че ли малко се опасявате да не се окажете в уязвима позиция и по-скоро скривате чувствата си зад маската на ирония или безразличие. За подобни страхове няма причина: вашият любим човек знае и цени вашето златно сърце.

Водолей

През настъпващата година неведнъж ще ви се наложи да действате в непредвидени обстоятелства, бързо да се адаптирате към променящи се ситуации. Възможно е да ви се наложи да разрешавате някакъв бюрократичен проблем. Да се справите ще ви помогнат философското ви отношение към неочаквани неща, професионалният подход към новата информация и доза чувство за хумор.

Вие умеете да дружите с хората, а в отговор можете да разчитате на поддръжка и помощ. Главното, което ви очаква през годината на Кучето, е новото качество на отношенията ви с най-близкия човек. Вие се нуждаете от стабилност: възможно е да е дошло времето да направите крачката и официално да потвърдите вашите чувства.

Риби

Вашите мисли като че ли са заети с роман, който неочаквано се е появил през отминаващата година. Да се влюбиш винаги е приятно, но понякога силните първи усещания се сменят с въпроси, съмнения, мигове на ревност… Този неудобен „багаж” носи със себе си покровителят на новата година – Кучето, предано и щедро на чувства, но не винаги уверено в себе си.

Силното качество на Кучето е практичността, която може да се демонстрира и в любовните дела. Заемете се с текущите грижи във вашия живот, стартирайте нови проекти, не се поддавайте на мързела или песимизма и, главното, постарайте се да не строите предположения за това как ще се развиват тези отношения.

Ако имате възможност, получавайте удоволствие от общуването с любимия човек тук и сега, а всичко останало предоставете на мъдрото Мироздание.